Bener24fit

Kom igen Borååååås! 

Ikväll startar den eftgerlängtade CITYWELLNESS 24FITCAMP & vi har förberett i massor för att inskrivningen ska flyta på, vi är över 170 anmälda deltagare så Borås vi slog förra rekordet som var 150personer!!! Tack Borås!! Vilken stad!!!
DEtta är en del av dom coacher som håller i 24fitcamp & Wild KiDZ 

Vi erbjuder även träning & lek för barnen som går parallelt med 24FITCAMP och det heter WILD KIDZ

Ni som vill komma ikväll & inte har anmält er kan droppa in men vi föredrar att ni registrerar er via länken nedan..

Kan ni inte starta idag så är nästa infomöte nästa måndag..den 18e Augusti.

Så här kul har vi ihop...

Bakom våra omåttligt populära pass finns det mycket arbete av vårt team, såååå stolt & lycklig att jag är en av er i City Wellness team!  Du kanske träffar någon av oss på stan när vi står & informerar & svarar på frågor & hjälper dig registrera dig..

Vårt motto är att träna ute oavsett väder och det är så befriande, vi är så många att vi inte hittar en lokal som räcker till så vi har fått hit tält som kommer stå på gräsmattan utanför Mariedals klubbhus på kransmossen och hjälper er med scanning & generell info..

Kom igen Borååååååååås nu kör vi! Ses ikväll kl 19!! 

Kramar 

City Wellness TEAM

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln