Bener24fit

Zebra & Wild Kidz

Igår var vi bortbjudna till min syster &hennes fästman på middag, det blev grillat på menyn, efteråt skulle vi över till hennes granne Foroogh hon som äger & driver Chic Lady i Borås. 
Det var då jag upptäckte att jag smälte så bra in bland möblerna på balkongen..

Barnen övade lite på Wild Kidz temat, du vet väl vad Wilod KidZ är? Det är barngympan vi kör parallelt med våra 24fitcamp pass för vuxna, mer om 24fitcamp hittar du på länken nedan..

24fitcamp är 4veckors gratis träning i vår uppgift att göra Borås till Sveriges hälsosammaste stad vi är enda teamet som bjuder helt gratis på barnpassning/ barngympa samtidigt som mamma/Pappa eller båda två tränar ihop och värdet att barnen också rör på sig i en tid där datorn tar all uppmärksamhet är högt värderat!! 

Men såhär roligt hade mina & Foroghs barn på Michelles prov pass igår :-)

Det är en sån lycka när barn skrattar & har kul! Och det kommer dom säkerligen ha på Wild Kidz första barnpasset är Onsdagen den 13 augusti på Kransmossen kl 18.30! 
På väg hem upptäckte jag ígen att jag smälte in när jag skulle ta på mig skorna i hallen :-) 

Forooghs lägenhet var så smakfullt möblerad och så fort man kom in kände man att detta var Forooghs place ;-) förutom bra smak på möbler & inredning är hon grym på att göra fina naglar, smink & fransar & Ni som följer mig på Instagram missade väl inte mina fina hollywood fransar hon skapade i fredags...

Boka tid på 033-10 6989 hos CHIC LADY nästa gång du vill bli extra fin..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln