Bener24fit

Organiserat kaos

Dagarna flyter på som vanligt igen och  på jobbet är det 150% fart samtidigt som barnen är hemma, det blir lite av ett organiserat kaos :-) så tacksam för all hjälp jag får för att få allt att klaffa, men man får göra det bästa av situationen. Samtidigt så lär min 6 månaders gammla dotter att lära sig gå...

På tal om att gå så har jag fått mina nya Pins :-) Gå ner i vikt - Fråga mig hur! :-) 

PÅ eftermiddagen hade jag en fullbokad dag med mina Barnvagnsrace mammor i Göteborg och många behovsanalyser & en hälsokväll så var jag helt slut när jag kom hem, men då hade alla leksaker plockats undan storstädat och jag kunde bara följa upp alla mina mail lungt i soffan och hamnade på bild tagen av Marcus

Jag tror han ville ha det på bild utan alla leksaker, lego, dockor & pyssel framme så vi kan minnas hur det ser ut dom 5 minuter det är iordning :-)
Idag är det en halvdag med jobb & möten sen är jag bara mamma med massor av bus av dessa tre busfrön...

Önskarer alla en härlig fredag & njut av livet och era nära & kära..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln