Bener24fit

Sveriges bästa stad..Borås!

Vi har senaste dagarna rustat upp centret lite, frächat till det och framför allt gjort mer plats för våra Wellness Coacher och deras konsultationer. När det är färdigt kommer bilder nu hänger allt kvar på lilla köksdelen och det ssta ska fixas där.
Här ser Ni lite av en ny del på City Wellness..

På bild är det lilla Adelle med sin moster Michelle..teamets senaste Supervisor måste jag få tillägga! Jag är en stolt syster! 

Iomed alla våra aktiviteter hade vi ett planeringsmöte med som coacher som kunde komma & vi hade även våra uplines Karin & Leon Benér från Jönköping på plats för att dela lite tips och få tips..

Leon berättade lite om hans första kontakt med Herbalife och hur han lärde känna företaget och hur stort & seriöst det vartack vare hans första Extravaganza, som är ett årlig konferans med över 15000 Herbalife distributörer i en och samma arena..vi är över 20 och närmare 30 som ska dit från City Wellness i Borås!! 

Det var tack vare Leon & hans presentation som kallas för HOM (Herbalife Oportunity Meeting) & inte H&M som jag trodde dom skulle prata om :-) 
Nu har jag världens bästa team och här är en bild av EN DEL av oss Boråsare som ska till Extravaganzan i prag & representera Sverige! 
 

Grymmt bra jobbat Borås nu minsann ska vi 2014 bli Sveriges hälsosammaste stad!  Vill du vara med i våra events som är skapade för att hjälpa just dig att förändra din energi , bättre träningsresultat eller bara förlora lite vikt efter semestern så är våra populära Weight Loss Challenge & 24FITCAMP utmärkta alternativ & på 24fitcamp har vi City wellness WILD KIDZ där dina barn aktiveras med lek & träning medans du tränar så det är wellness för hela familjen! 
Läs mer & anmäl dig på länkarna nedan..
 

Här har Ni några resultat på Boråsare från våra WLC kurser som startar tisdagen 12 aug & torsdagen 28e aug..

Detta är verkliga personer & ingen reklam jippo vi coachar folk till verkliga resultat så ta chansen och anmäl dig redan idag..

Är du nybliven mamam & vill börja & träna lungt med oss så dyk upp på City Wellness på onsdagar kl 10 så är vi några glada mammor som kör Barnvagnsrace´t..

Idag var det wellness Coachen Deborah Berglund som körde ett grymt pass hon kör passet nästa vecka med så missa det inte!!

Från mig till er....JUST DO IT!! 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln