Bener24fit

Belöna dig själv..

Idag var det min första arbetsdag och med det menar jag att jag ska vara på centret 10-18 på plats!! Det låter enkelt men eftersom jag har spring i benen och kan inte vara på samma ställe i mer än ca 2h så var det en utmaning, jag klarade inte 10-18 men 12-17. 
Jag var & tränade på Onyx och eftersom det tillhör mitt arbete att träna och hålla mig i trim så räknas det inte..:-P Ni följer väl mig på Instagram? 

Efter det var det fullt upp med team mötet som vi har imorgon för att organisera våra populära aktiviteter som Ni kan anmäla er till på länkarna här.. www.24fitcamp.se/city & www.citywellness.se/wlc

Redan över 100 anmälda så behöver vi organisera hela 12 veckor fram och vilka som har hand om vad..vi är nu några i teamet som jobbar med det heltid så vi har läget under kontroll men vi har mer problemet att alla vill vara med på allt :-) så vi måste turas om :-) 

Vid 16 tiden hittade jag 200kr i en av mina jackor som hängde på centret( vi håller på att renovera hela stället) och kände att jag skulle belöna mig själv så jag tog med Adelle gick ner till finaste blomstehandeln i stan och köpte mig själv en bukett med rosor..

Ni ser jag hittar alla möjliga ursäkter för att röra på mig, jag säger ju det dom här produkterna ger mig så mycket energi så jag kan INTE sitta still även om jag vill :-) 

Väl hemma ( en våning ovanför centret) så har jag nu mina fina rosor på mitt nya brickbord och har gjort en favorit i repris, en varm Herbalife Cappuchino shake med skummad soyadryck och bloggar :-)

Så gör som jag belöna dig själv och framför allt ta inte dig själv så seriöst, jag skrattar dagligen ÅT mig själv för enligt mig själv är jag den tokigaste tjej jag känner, lite schizo, lite störd men något seriös(ja när jag sover kanske) men min favorit egenskap är att jag har ett hjärta som slår för att få folk att må & känna sig bra! 
Och idag lyckades jag att göra det med mig själv..

Puss på mig från mig! 

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln