Bener24fit

Frågor & Svar

När jag lade upp mina resultat i fredags rasslade mailen in om hur jag gjorde för att få mina resultat..
Jag väger mig sällan jag tar ofta bilder för att "se" mina resultat, jag bryr mig inte om vågen visar 100kg om jag gillar resultatet jag ser i spegeln som bilden här nedan..

Jag svarar på alla frågor här för det var många som var lika men formulerade på flera olika sätt:-) 

Fråga: Hur mycket tränade du under dom 6 månaderna? 
-Första 8 veckorna får man ju inte träna så hårt om man vill undvika framfall och man har ett öppet sår inom sig som måste läka varav jag började efter 8 v att ta långa promenader. 
Sen har det ökat då jag äter en näringsrik kost som jag berikar med Herbalifes produkter och det bidrar till ökad energi och istället för att klättra på väggarna så tränar jag..
 

Fråga:- Hur många gånger äter du per dag? 
Minst 6 gånger & tränar jag äter jag 8 gånger

Fråga: Vad äter du?
Mitt kost schema är gjort efter MINA mål & MIN förbränning & MINA aktiviteter, vill du ha en egen kostschema så kan jag göra en sk behovsanalys på dig, där vi går igenom vad du behöver hjälp med kanske vill du bnara bli piggare , gå ner i vikt eller få bättre träningsresultat..

Fråga: Jag äter också Herbalife men jag får inte dina resultat..
Produkterna är inte magiska, det räcker inte med att du äter dom du måste få BRA coachning. Vi på City Wellness går ständigt på utbildningar för att lära oss mer om kost & näring samt coachning. De flesta coacherna har gjort en egen vikt- eller träningsresa precis som den du går igenom och vet vad du "faller" för & vad som kan vara svårt, många fungerar bättre i grupp och då rekomenderar jag vår 24FITCAMP eller WLC, mer om dom kan du läsa nedan..

Fråga: Hur blandar du din smoothie min smakar bara pulver
Detta är en vanlig fråga, jag brukar jämföra shakesen med vanlig matlagning, om du lagar mat utan kryddor eller värme och äter tex en köttbit rå så smakar den också äckligt, samma sak är det med din shake. Blanda med lite frysta eller färska bär/frukter, youghurt eller mjölk, havre eller soyadryck, toppa med lite kokos eller frön gör den med kärlek och njut av den..

Lär dig göra goda shakes googla fram recept var kreativ, du hittar många recept under receptfliken här på sidan..

Fråga: Hur hinner du med ett aktiv livsstil när du har familj & jobb etc

Min mamma dog 51 år gammal, jag vill leva länge & finnas till för mina barn, det är DÄRFÖR som jag tar hand om min kropp & hälsa.

Bra mat & en aktiv livsstil bidrar till en HÄLSOSAM LIVSSTIL som inspirerar mina barn. 

Det är mitt varför, jag gör det inte för att en klänning ska passa fint jag gör det för att finnas för mina barn och njuta av varje sekund av livet med dom och mina nära & kära. 

Fråga: Varför är Herbalife så dyrt? 
Det här är relativt, många betalar glatt 25kr för en kopp kaffe eller 60kr för ett paket cigaretter, en lunch på stan kostar ca 110kr och om du ska tillaga en hälsosam måltid så kommer du inte under 50-60kr per måltid.

En Herbalife berikad shake kostar dig ca 25kr, näringsmässigt innehåller den lika mycket näring som en 5-rätters hälsosam måltid, för dig som inte vill byta ut kostnaden som godis/chips/fika kostar dig mot en näringsrik shake för att berika din kost.. så tyvärr är inte hela "Hälsosam livsstils konceptet" din grej..

Man kan inte leva ohällsosamt & hälsosamt samtidigt :-) 

Varför ska jag äta en Herbalife shake till frukost? 
Svaret finner du i mitt blogginlägg

Påstående: Jag äter inte pulver & jag äter hellre vanlig mat..

LÄS det här inlägget om pulver, det har varit det mest delade & lästa någonsin :-) 

HÄR

Så, det var några frågor & svar, vill ni fråga mer skicka mig bara ett mail & vill Ni komma på en kostnadsfri behovsanalys hos mig eller mina kollegor ta kontakt med oss..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln