Bener24fit

Banan & Chokladkaka

WOW vad många mail & kommentarer jag fick på gårdagens blogginlägg pga dessa resultat..

Jag lovar att skriva mer imorgon om vad jag har ätit & hur jag har tränat fast Ni ska veta att kosten ger 80% av resultaten, äter du fel & tränar "rätt" får du inga resultat..tyvärr, det är saningen! 

Mer om det i söndagsinlägget då jag svarar på frågor..har du frågor maila mig på taniamarkarian@me.com så kommer svar i bloggen imorgon ( alla är anonyma) 

Idag tänkte jag dela med mig av en gudomligt god & nyttig banan & chokladkaka jag gjorde igår..

Jag var tvungen att först smaka en bit för att testa att den är god innan jag delar med mig av receptet som kommer här

3 ägg
3msk Herbalife F1 Chokladsmak ( finns att köpa via mig eller din City Wellnesscoach) 
2tsk bakpulver
1msk rapsolja
1 mosad banan
1 tsk Kardemumma

Blanda allt detta till en smet häll i en form, skiva 1 banan och häll över och krydda lite med Kardemumma över & om Ni vill ha det sötare ringla en tsk agave sirap över och ställ i ugnen 30min i 175grader..
Fler recept hittar Ni på hemsidan här under recept

Ät & njut till en god kopp Örtdryck eller isthe gjord på Örtdrycken..nyttigare fika kommer du inte kunna baka :-)

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln