Bener24fit

Resultat av min 180 dagars utmaning

Det har nu gått exakt 6 månader sedan jag födde mitt tredje barn, Adelle kom till världen 29e januari och jag kom hem den 31 januari från BB. Det första jag gjorde var att ta en före bild för att starta min resa mot mitt mål.
 
Innan jag blev gravid hade jag nästan nått mitt mål och det här var bilden från min resa under 24veckor..

Att se min före bild var inte sååå roligt..jag hade bilderna ovan som morot att jag iallafall skulle nå dit..resultatet av 6månaders kost efter ett kostschema & träning i lagom dos så har jag idag nått delmål 1. Inte illa för att vara en trebarns mamma som fick barn för 6månader sedan.. 

Före bilden är från 31 januari & efterbilden tog jag igår 31 juli

Under hela graviditen åt jag regelbundet & jag åt alla Herbalife produkter och med dom BERIKADE jag min kost med näring och kosttillskott i form av omega-3 & vitaminer osv..läs mer om det i blogginlägget HÄR

Vill du bli coachad av mig eller någon annan i City Wellness team så gör vi det gärna och vill du vara med i våra poulära aktiviteter som WLC eller 24FITCAMP anmäl dig här nedan..

Med 24FITCAMP tränar du med oss gratis i 4 veckor där vi håller koll på dina resultat. Så vill du rivstarta efter sommaren är det här en fantastisk möjlighet att träna & umgås med över 150 Boråsare 2 gånger i veckan i 4 veckor..

Jag är grymt taggad inför starten den 11 augusti & 18 Augusti vi har även barngympa. Vi passar dina barn medans du tränar :-9 


Nu kör jag vidare mot mitt delmål 2 & lägger på ett kol till..! 

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln