Bener24fit

24fitcamp på Tania-iska

Idag hade jag & min dotter Micaella en riktig mor & dotter dag. Vi skrev en lista på allt vi skulle få gjort och det var viktiga punkter hon hade på önslelistan..
"Klippa håret hos Fazli
Fika på Cafe Viskan
Köpa flippflopps
Köpa solglasögon
Köpa Ryggsäck & suddigummi till skolstarten
sen avslutade hon med köpa allt jag tycker jag behöver! "

Vi började med solisarna på Glasögonmäster och det blev ett par raybans som klär henne så fint..

Efter det var det Cafe Viskan som gälde och där fastnade vi, man känner så mycket folk så det blev nästan mitt anmälningskontor för kommande 24fitcamp som startar 11 & 18 augusti läs mer & anmäl dig du också HÄR

I juli slog vi sverigerekord med 150 anmälda deltagare, och det lär vi slå i augusti också så var med och träna med ett härligt gäng Boråsare, har du barn så ta med dom så får dom leka & träna med City Wellness Wild Kidz och detta är kostnadsfritt.

På Viskan träffade jag en väninna & hennes dotter så vi åkte med dom till en sjö för att bada, inte jag jag solar bara. :-) 

Vi satt & pratade då jag säger att "det Bäst-aste jag vet är att träna på ett roligt sätt" så avbryter Ella mig och säger "det min mamma menar på Taniaiska är att det bästa hon vet är att träna" Jag brukar ofta säga bäst-aste när jag menar super bra och det har jag snappat upp av något barn någon gång och det har blivit min grej :-) så låt oss på Taniaiska gör det bäst-aste av augusti & träna tillsammans.. anmäl dig på länken HÄR

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln