Bener24fit

Helgen med bara ++++

Precis hemkommen från den bästa Herbalife utbildningen jag varit på..ever! Wow vilken energi! Den här utbildningen heter Herbalife Summer Spectacular och jag var där med 18 City Wellness kollegor! Och eftersom vi alla är positiva på cw så var bara det en booost! 

På lördagen fick jag komma upp på scen tillsammans med Gunilla & Tomas Olsson för att få våra Rubinröda Global Expansion Team pins..se så snälla vi ser ut innan vi får våra pins..

Så här glaf blev jag sen..

Sen ville jag ta en selfie med alla över 400personer! Eftersom Marcus inte kan ta "panorama"bilder så blev det två kort :-) skulle på det här sätet behövs minst 2 bilder till! Så glad jag blev att alla ställde upp! 

Fick det här fotot av en i publiken ser Ni hur lycklig jag är sååååå glad! 

På kvällen var det Herbalife fest som vanligt på utbildningarna & är det något Herbalife kan så är det att dansa!! Temat var Skepp & Hoj jag var mer åt sjösjungfru stilen :-) 

Det var en underbar middag och jag älskar verkligen mina kollegor..

Det var lite lekar också och vi fick alla papperstallrikar, plastglas & två sockerbitar och resultatet blev denna..

sen blev det dans hela natten lång! 

Det var en helt fantastisk kväll/natt men jag fick lägga mig tidigt för att dagen därpå dvs söndagen..idag så skulle jag upp på scen igen men nu berätta lite om vårt framgångsrika koncept med Weight Loss Challenge där vi utbildar kunder under 12 veckor om hur dom kan gå ner i vikt & förändra sin livstil till en hälsosamare version, få mer energi & bättre resultat.Mer om våra WLC kan du läsa här & anmäla dig direkt! 

Mer om våra WLC Start kan du läsa HÄR

Jag är tvungen att skugga bilderna så bara jag är med då det finns vissa som tror dom är lika kända som Jennifer Lopez eller Richard Gere och inte vill synas på "Papparazi" kort i bloggen...:-P vill Ni höra hela min story och varför /hur jag började med Herbalife så kommer jag & Marcus att vara gästtalare på ett Success Training Seminar i Stockholm den 23 aug, vill du vara min VIP gäst på seminariet kontakta mig via mail eller smsa mig direkt på 0733777677 (endast sms) 

Helgen avslutades med info Om Herbalifes stora konferans som kallas för Extravaganza & eftgersom jag köpte min biljett tidigt fick jag den här fina magnetpin'en

Här står jag och tar en selfie med Angelica & Malin som har "comitat" att göra resan och följa med till Extravaganzan i Prag i September.

Vi tre är inte dom enda, från City Wellness är dessa godinar på bilden nedan några av många som ska med, vi alla ska ta flyget dit ...

Medans Rickard Pihlgren tar cykeln dit..(bilden är tagen i april) 

Jag vill tacka hela Herbalife Sverige för den bästa utbildningen ever! Och jag vill tacka attractionslagen att jag lyckats attrahera varenda en i mitt team för jag personligen känner jag  inte mer positiva människor än dom & tänk att jag har fått äran att dagligen träffa dom & jobba med dom..this is Herbalife! 

Nu ska jag sova gott med ett leende för imorgon är det en högre växel i min Herbalife business! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln