Bener24fit

Kronarvingarna..

Igår vaknade vi med ett "stort huvud" /( fritt översatt från engelskans "BIG head") att vakna som 3 av sveriges bästa inom 3 katergorier i Herbalife kan faktiskt bidra till det...
Jag somnade 02 och vaknade 06 för att ta en pw i Varberg med Christin Santana miss Herbalife 24. Sen var det dags att bege sig till Stenungsbaden, i bilen får vi Marcus ett sms från sin far och ber mig svara då han kör..
Jag svarade så här..

Jag vet att jag har en störd humor men man måste ju skojja lite :-) Jag fick ju priset för att ökat mest i ROYALTY och jag läser det som "royaltys :kunglighet" ha ha ha 
Nu är det slut skämtat *fniss* på plats i Stenungsbaden var det ännu en VIP utbildning och nu med Cajsa & Daniel. 
 

På kvällen blev det middag och fest..här ser Ni fina Cajsa & Daniel, dom är även Adelles gudföräldrar. 

Vi blev bjudna på grillat & annat gott från havet..

Jag har en speciell realtion till Daniel han är som en "store" bror och han finns alltid exakt där när man behöver honom..lite som en vapendragare :-) vi tänker så lika och jag får mycket input som är ärlig. Me like like like! 

Vi passade på att fota med Ali Jagger & Michael Burton idag igen, ska bli konstigt att komma hem och inte äta middag med honom varje kväll :-) 

Jag & Marcus är såååååååå STOLYA över vårt team att vi blir lite sådär så sprattliga..

Vi tillsammans är ett bra team, jag & Marcus och fast vi är så olika (eld & vatten) så är det en superbra kombination..

Nu har resten av teamet kommit till Stenungsbaden ..vi försökte på en Selfie på 23 personer men lyckades mindre bra, men det kommer mer imorgon! 

För mig är alla dessa 23 kungligheter för vi tillsammans är City Wellness! Och jag har en speciell kontakt med var & en...love you guys & girls! Vill du jobba med oss och känner någon av dessa, kontakta dom eller maila mig via bloggen..
 

Nu ska bäst bli bäst-are :-) ( eget språk) 

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln