Bener24fit

BÄST i Sverige!!! 

Jag skulle vilja hoppa till slutet av det här blogginlägget för att berätta om hur dagen slutade men håll ut och läs om ett fantastiskt avslut på en grym dag! Under dagen utbildades vi av Michael Burton & Ali Jagger..mycket info och vi tog in ALLT! Det var så härlig stämning och man fick umgås och bygga starka relationer till kollegor & bla chefen för Herbalife i norden..

Adelle var väldigt uppmärksammad..


Vi var färdiga med utbildningen kl 17 och hade 3h att njuta av vädret utanför så vi spenderade den vid stranden..

Jag & Marcus samt Christin Santana & hennes Marcus ( han som alltid får mig att skratta- han är så rolig!) gick ner till havet för att jag skulle ta mitt första dopp, och som den badkruka jag är så doppade jag mig så här mycket :-) 

dvs bara fötterna, Adelle badade minsann..:-) komiskt pratade vi lite om mål och jag ville att Marcus skulle ta en bild för min dröm tavla att "sky is the limit" vi är så taggade efter två dagars utbildning att jag bara vill hem och jobba lära hela mitt team allt vi lärt oss..

Jag är så glad att Marcus presenterade Herbalifes jobbmöjlighet för mig, vilket annat jobb kan jag ha med min bebis och jobba med min stora kärlek? 

Sen var det att göra sig iordning för en fest med temat elegant, hela två dagar har Herbalife betalt allt! Maten & hotellet det har varit helt superb så vi var faktiskt förväntansfulla..först lite mingel vid stranden & vi passade på att fota oss med Michael igen..:-) 

Jag & min goding Christin är rätt samansvetsade av att jobba med varandra dagligen och hon har blivit en av mina närmaste vänner..

På middagen skulle Herbalife dela ut utmärkelser, eftersom varken jag, Marcus eller Christin har varit på ett svenskt Herbalife retreat så visste vi inte vad dom nominerade, men vi förstog att det är som Oscars Galan men för Herbalifare :-) 

När dom ropade upp Marcus namn som den som sålt flest Formula 1 ( vilket numera också är hans smeknamn ) blev vi helt till oss! Förstår Ni att han har sålt flest av Herbalifes stjärnprodukt i hela Sverige!! 

Christin Santana blev den som sålt flest Herbalife24 produkter i hela Sverige! 

Sista utmärkelsen var till den som ökat mest i royalties ( inkomst) inom Herbalife i hela Sverige och jag trodde jag skulle svimma av lycka när dom ropade upp mitt namn!! 

Alltså tur att man har öron annars hade leendet gått runt hela huvudet! Fattar Ni?! Jag?! Vi tre är bäst på dom 3 mest presigefyllda kategorierna i hela Sverige! 

Att vi tre från samma team fick hem alla dom här tre utmärkelserna kommer bli historiskt! 

Vi kunde inte sluta le och skratta..vilken lycka!! 

Det blev bubbel och gissa vem som fick bjuda laget runt..jo den som tjänar mest..jaaaag! ha ha ha ha ha ! 

Wow vilken kväll det blev..trötta så gick jag och Mr Formula 1 till rummet för att idag fredag så fortsätter utbildningen men över 100 medlemmar till i Stenungsbaden, på Lördagen är det över 300 fler medlemar som ansluter...

Ett litet citat som passar så bra in...

Boooom! Never stop dreaming är mitt motto :-) vill du också veta mer om Herbalifes affärsmöjligheter så kontakta gärna någon av oss tre här via mail eller klicka HÄR så tar vi kontakt med dig...vi är ju trots allt BÄST I SVERIGE!!

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln