Bener24fit

Varberg Kurort Herbalifestyle

Ni som följt min blogg ett tag vet kanske redan att jag inte har missat en enda utbildning sedan jag började jobba med Herbalife för 2 år sedan..sen så kvalificerar jag mig också till alla specialutbildningar. För Herbalife kastar inte "diamanter till grisar", dom som gör jobbet, visar att de vill utvecklas på ett personligt & även i marknadsplanen måste kvalificera sig till att få lära sig av dom bästa i världen..och jag har kvalificerat mig till en sådan utbildning i varberg nu innan den stora utbildningen på Stenungsbaden som är från fredag- söndag.

Det som var ännu häftigare den här gången är att vi var tre från City Wellness som var kvalificerade till Herbalifes retreat på Varbergs Kurort, Jag, Christin Santana & Marcus. Här får vi umgås med de absolut bästa och få än mer specifik och spjutspetsutbildning för att bli ännu bättre på det vi gör. Utbildningarna är varvade med team building, träning, mingel och bjudningar..

Vi fick först en underbar lunch som vi njöt av innan lite utbildning, här är jag som en svamp och suger i min hjärna ALLT! På utbildningar går jag in i någon typ av koncentration där jag bara matas med information & tips..jag älskar det! Jag utvecklas så mycket! 

Min favorit var ämnet om Facebook & Instagram, jag har via dessa verktyg byggt upp hela min organisation så jag såg faktiskt till och med några brister som Herbalifes expert som kom från USA hade missat..men det kanske är det som gör att jag går steget före :-) 

Efter det var det dags för lite teambuilding, vi delades in i olika lag och skulle bygga en "lådbil" och sedan racea, hade det varit ett Barnvagnsrace hade vi ju naturligtvis vunnit. Men det var en roligt! Här ser Ni Marcus & Christin in action..

Jag & Adelle var fotografer men missade fota dom andra då jag lär henne ta selfies :-) 

På kvällen var det dags för lite 

Vi fastnade med superstjärnan Michael Burton och pratade länge, han gav oss tips och vi berättade lite om våra träningsgrupper på 150personer/pass & våra WLC med lika många deltagare/veckan!  Han var mäkta imponerad! Vi är ett imponerande team och han ser fram emot att träffa alla våra andra teammedlemmar på festen på lördag i stenungsbaden..

Efter champagne & vin & champange & vin så var den fnittriga Tania framme..

Det blev sent men roligt , så här ser min frukost ut..även på hotell! 

Nu ska jag göra mig iordning och sen ner till frukosten och hämta ut mina 7 äggvitor till mellanmålet ;) 

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln