Bener24fit

Ta hand om dig själv..

Jag bara ÄLSKAR att ta hand om mig själv, jag måste ta hand om mig själv för att må bra. 
Jag gör det inte för att jag är fåfäng, jag är en sån som kan gå på stan utan att vara iordning gjord och se ut som sju svåra år också men jag måste ändå ta hand om mig själv..

Folk tar bättre hand om sina bilar, sina hus, trädgården, inredningen än vad dom gör med sin kropp. 

Varje månad ser jag till att fixa mina naglar, fransar, ögonbryn, massage & håret. Det "unnar" jag mig, jag "unnar" mig inget skit som godis eller chips, cigaretter eller snus utan jag TAR HAND OM MIG. Mår jag bra- mår hela min familj bra. Och jag vill ta hand om min kropp, älska mig själv och dom stunderna jag sitter/ligger och får mina behandlingar så njuter jag av varje sekund..

Och igår var en sådan dag..

 

Jag var hos min bästa vän och gjorde iordning håret, under graviditeten klipte jag upp håret och vill att min "lugg" ska växa ut så han har satt i några extra slingor med Great Lenght Extansions- han är en av Sveriges bästa på extensions & som ghd's Kreativa ansvarig så är Grrrrrrrrrrym på att styla och vi ska inte ens snacka om färg jag har ju normalt kastanjebrunt mörkt hår :-) 

Läs mer om Fazli i Hair Magazine artikeln HÄR & i Borås har vi lyxen att ha hans första salong ( fler är inplanerade) och mellans hans världsturnéer av styling såfår jag möjligheten att bli iordninggjord. Boka tid du också och det gör du enklast på 033103010 eller via www.fazli.se
 

När jag gick hem efter mitt besök hos Fazli så kände jag mig BOKSTAVLIGT talat som en hollywood stjärna, det är något han gör med håret & med din självkänsla som bara uppfyller dig med stjärnglans...

Så idag delar jag med mig av min Hårstylist & bästa vän Fazli han brukar vara fullbokad men säger Ni att Ni har blivit tipsade av mig så kan jag lova att han ordnar så att Ni får en tid..han är värd väntan! 

Idag ska jag till Varberg på Herbalife GET retreat där vi i 2 dagar kommer få en specialutbildning av självaste Michael Burton från USA

Mer kommer i bloggen ikväll..

Kramar 
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln