Bener24fit

Efter semestern kommer wlc

Vädret är nu helt underbart och man ser på fb & Instagram & IRL att folk njuter, grillar, dricker vin & tar det lilla extra till maten och njuter av sällskapet i sommarkvällen och livet är bara helt underbart. 
Och visst ska det vara så..sommaren är kort som Tomas Ledin påminner oss om varje år så njut! 

Hemma hos oss har det varit grillafton 3 dagar irad med många gäster , min specialité är kycklingspett mrinerade på oilka sätt, sallad( Då har jag i allt möjligt från ruccola, frisse salald, granatäpple, ananas, fetaost, gurka, tomat, färsklök etc)  & ungsbakad färskpotatis med timjan & havssalt, till det lite tsatiski med gurka, vitlök & färsk dill. 

Men allt denna "njutning" gör ju att vågen visar andra värden än det vi vill, därför har vi på City Wellness planerat in starten på vår omåttligt poulära WLC även kallad  WEIGHT LOSS CHALLENGE. Mer om det kan du läsa HÄR 
 

Det går ut på att man i grupp under 12 pass utbildas i kost & näring, de olika passen kan handla om Protein, kolhydrater, Vad innehåller socker, Vad man ska välja på restaurang, kcal, träning, fett & fettförbräning. Varje pass är ca 30-45min & varje gång så scannar man sig på en våg som mäter muskelmassa & fettprocent och i slutet så vinner dom 3 som har bränt mest fett en vinstpott som alla har bidragit med i deltagaravgiften 550kr varav 300kr går till vinstpotten.

Här har vi bilder på tidigare deltagare...HÄR

Den 12 & 28 augusti startar våra grupper och du kan anmäla dig redan idag, skriv i kommentarfältet vem som har tipsat dig.

Tryck på knappen så kommer du till info sidan..

Hr du frågor så kontakta oss gärna på info@citywellness.se 

Kramar & njuta av värmen! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln