Bener24fit

Min Bysse!

Igår hade vi planerat in en heldag på Astrid Lindgrensvärld och barnen jublade när det äntligen blev torsdag..

Men först var vi med födelsedagspresenter hos min mamma ( det blev pärlplattor) & må hon vila i frid. Jag försöker alltid göra det bästa av situationen och varför vara ledsen att hon inte finns när hon är en ängel & är med oss överallt. Det lär jag mina barn & varje år på hennes födelsedag så planerar vi in något extra kul! 

I Vimmerby på Astrid Lindgrens värld väntade Marcus föräldrar på oss & det blev en underbar sommardag med mycket nostalgi..

Barnen älskade att bara springa runt & in & ut i alla små hus..

På tal om Herbalife Pins, med våra nya I LOVE HERBALIFE -pins har vi fått så många nya nyfikna frågor...så jag & Marcus bär dom ständigt..

Vi tittade på lite olika föreställninghar men min & Isaacs favorit är Emil i Lönneberga..och i gassande sol var det viktigt att få i sig vätska..jag hade i Herbalife24 Hydrate i min & barnens vattenflaskor.

Adelle hängde bra i sin Baby Björn sele & älskade hela atmosfären.

Väl hemma så var det Sommar Torsdag & Ken Ring var på scen, någon som Adelle tydligen diggar..

Filicia var med oss på stan & hon är en riktig skönhet , vart vi än gick fick hon blickar och Marcus & Tomas ( hennes pappa) fick agera lite bodyguards :-) 

Vi avslutade kvällen på mitt favoritställe Viskan Vinbar med la familja! 

På väg hem så var det jag & min bysse..jag älskar att larva mig!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln