Bener24fit

Kärlek i olika former

Jag måste erkänna att jag inte är så himla religös men jag tror på Gud & jag vet att han ger & han tar...
Idag skulle min mor fylla 59år, det är hennes födelsedag idag och när man har förlorat sin mor i cancer tycker man världen är så orättvis. Jag var jätte arg på att hon togs ifrån mig & mina systrar & att hon aldrig fick träffa mina barn. Men som sagt Han ger & han tar..jag fick istället mammakärlek av tre av hennes vänner som likt änglar har stått vid min & barnens sida ALLTID, Anita, Christina & Arja! Så glad att dom finns! Och mina två systrar som jag älskar över allt annat på denna jord!
Jag vet att min mamma är en ängel nu och hon finns alltid vid min sida.

Något annat jag fick mycket av är kärlek från vänner, jag har dom finaste vännerna som finns som i ur & skur alltid står vid min sida och jag drar till mig så positiva människor som en nyfunnen vän som gav mig en fin gåva igår! 
Angelica har jag lärt känna via Citywellness 24FITCAMP träningarna och snabbt blev hon också en coach & vi jobbar numera ihop..

Hon hade "pärlat" mina hörlurar så som jag hade beställt av henne för ett tag sedan men i kuvertet fanns en ännu finnare liten lapp..

Men seriöst hur härlig får man vara?! Tusen tack Angelica & tack för din fina vänskap..

Det var precis vad jag behövde läsa en dag då jag saknar min mamma & livet kändes "orätvist" så fick jag en påminnelse som denna att jag har så mycket att vara tacksam för! 
 Var rädda om varandra...

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln