Bener24fit

Lutande tornet i Pisa..

Nu har vi ju lärt oss att man bara får dricka latte / cappuchino på förmiddagen i Italien så det blev en soya cappuchino (skönt att dom har det här också) på morgonen innan vi skule ta oss till den guidade turen till Pisa. 
Vi samlades vid centralstationen och tog bussen genom den vackra Toscana miljön och fick lite info om alla småstäder på väg till Pisa. 
När vi väl kom fram till Pisa så möttes vi av världens sötaste lilla stad som såg ut som en Disney kuliss av det perfekta italienska lady & lufsen byn..
 

VI guidades lite genom byn innan vi fick ta lite kort & sen gå upp för tornet..

Tornet är "bara" ett klocktorn så det är helt ihåligt & utsikten uppifrån var helt magisk, fast den var sned :) 

Försökte räta till den från toppen också..

Det var helt underbart att ha upplevt detta, Katedralen och dop"kyrkan" var för stora & magnifika för att ens ögon slulle uppfatta det majestätiska i bygget? Allt var av marmor! Sååå häftigt! 
 

Jag är så glad att jag fick uppleva detta & hoppas jag en dag kan ta med mina barn hit så dom får se vad människan har skapat..

Sista dagen blev det mest shopping...så jobbigt-not! Jag visste exakt vad jag ville ha och sprang in & ut i butikerna så jag skulle hinna handla allt :-) vi träffade Marcus kusin Jakob & tog en lunch tillsammans..

Sen var det bara att packa ihop & resa hem, väl i Frankfurt så var det dags för min middags shake för det finns inget äckligare än flygplansmat! Då upptäcker jag att min shaker var kvar på rummet och jag hade inget att blanda mitt pulver i! Det enda jag hade var en vattenflaska men jag fick inte i mitt pulver genom den lilla öppningen så jag blev MacGyver och gjorde en tratt av en sida ur min pocketbok och började hälla i mitt pulver..

Paret brevid mig frågade om jag byggde en bomb! Jag förklarade att jag tillagade en femrätters hälsosam måltid(näringsvärdet då) och förklarade lite om produkterna & att tack varae att jag blandar F1an med den nya Protein Drink Mixen så kan jag blanda det i bara vatten..

Hipps vipps blev dom kunder till mig! Ser Ni jag kan jobba överallt! 

Väl hemma så njiter jag av mamma livet & snart är det dags för mitt barnvagnsrace med glada hurtiga mammor! 

Borta bra men hemma är bäst! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln