Bener24fit

Magmuskler..

Dagen började med en kaffe på Café Viskan med mina vänner Michela & Jessica som äger den populära butiken The Little Showroom i Borås,jag hann med ett benpass på Onyx & efter det hade jag en tid hos min kiropraktor för att "rätta" till ryggen lite det drog ut på tiden lite .. som tur är har jag världens bästa kollegor så Maria Jose-Rodriguez tog hand om Barnvagnsrace´t idag och det gick suveränt! 

När jag kom tillbaka till kontoret hittade jag den här post-it lappen..från min kollega Therese <3 sååå glad jag blev! 

När jag sedan är hemma så ser jag lite på magen & upptäcker att magmuskulaturen börjar synas & formerna träder fram...LYCKA!!! 

Jag har inte nått mitt mål än men detta är STORT tänk att jag fick barn för 5 månader sedan :-)sedan var det bara att göra sig iordning & träffa goda vänner på stan i VÄRMEN..
Här är min instagrambild..

Jag coachar många online så är du nyfiken på mitt upplägg så skicka mig gärna ett mail för mer info..
På kvällen kom min dotter hem och vi gjorde iordning oss för att köra ett pass 24FITCAMP på Kransmossen med Therese Hedlund som instruktör...

Therese mfl körde ett grymt bra pass medans jag, Lena, Pernilla & Juliana underhöll barnen med brännboll, man märkte att värmen tog ut sin rätt på både oss & barnen...vill du veta mer om 24FITCAMP anmäl er här 

Min dotter var inte på topphumör på träningen..men vi blev sams på väg hem :) 

Imorgon bitti reser vi till Italien men jag kommer hålla er uppdaterade via blogg & instagram..


Ciao
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln