Bener24fit

Im a blogger not a saint

Igår var jag och jobbade i göteborg med en hälsoträff för några mammor som blir coachade av min kund som jag lärde känna via Barnvagnsrace´t, det var ett härligt gäng tjejer med girlpower! När jag gick därifrån kunde jag inte annat än att le..
När jag ändå var i Göteborg lovade jag min väninna Michela Castellari att köra hem henne efter en operation , mer om det hottar Ni i hennes blogg HÄR

När jag körde hem henne fick jag en liten påse från hennes butik The little showrrom och i den fanns en T-shirt som sa så mycket om just mig( och henne) som Ni ser i bilden ovan. Den kan Ni köpa HÄR

I bilen hem pratade vi om resan till Florens som jag & Marcus ska på imorgon, helt barnfria. 
VI har bokat många guidade turer i olika museér men även en Segway tour i staden samt en dagstur till Pisa.

Jag fick resan i födelsedagspresent & jag älskar kultur & Historia så jag har verkligen längtat. 
 

Lilla Adelle stannar hemma med sin Gudmor Cajsa & moster Michelle och är det något den lilla spellevinken kommer bli är ..BORTSKÄMD! :-) Nu har hon börjat småkrypa och sitter inte stund en sekund & igår kväll när vi satt & tittade på film så charmade hon oss med lite "tittut" leken.

Kramar från mig! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln