Bener24fit

Fräsht inifrån & ut..

Jag visste faktiskt inte vad jag skulle kalla det här inlägget så det fick kort & gott bli fräsht för är det något jag tycker är fräsht så är det just fina händer & fötter och under sommaren är det extra noga då just fötterna får luftas lite..men även huden och den behöver näring inifrån & utifrån och Aloe är såååå bra för just det ändamålet...

Frisk luft är det bästa för ditt inre & yttre så när vi var vid havet så njöt jag sååå av havsluften. Här dricker jag mitt kaffe på altanen vid klipporna i Bua, ja jag dricker kaffe & inte för att bli pigg utan jag älskar doften & smaken av nybryggt kaffe. 

Något som är superbra för ditt inre förutom bra & positiv inställning är Aloe...jag dricker massor av Herbalifes Aloe & jag har det i min örtte så det blir extra gott! Min favorit är Aloe Mango & Örtdrycken som Ni ser här..

Under helgen så lärde jag mig mycket nytt varav ett citat som fastnade extra starkt var "När det blåser hårt - finns det många som bygger vindskydd & andra som sätter segel." 

Personen beskrev mig då som en en som sätter segel och att jag alltid ser livet från den ljusa sidan..helt korrekt! 

Jag liksom många andra älskar solen och igår fick jag möjligheten att hos Cajsa & Daniel i varberg sola lite, 

Och idag när det åskade & regnade var jag tvungen att hälsa på Dao idag för att måla om mina tånaglar så dom matchar naglarna..

Man kan ju inte säga att jag sliter varje dag men ett riktigt bra pass på gymmet hann jag med...älskar älskar mina stunder på Onyx! 

Adelles första tand håller på att titta fram och hennes humör var inte på topp och med feber så vågade jag inte ta med henne ut i regnet för att köra ett 24FITCAMP pass som Marcus skulle hålla idag men min dotter Ella skulle hjälpa till där! 

Önskar er alla en härlig fortsatt kväll nu blir det tidig läggdags för mig med Adelle..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln