Bener24fit

Arbetsledaren

För över en månad sedan skulle jag & Cajsa till ikea för att köpa ett kök till City Wellness för att vi kommer efter sommaren erbjuda våra kunder goda & hälsosamma Smoothies, allt gick bra på Ikea förutom att det tog oss ca 4 timmar att välja ett enkelt kök och med kök menar jag 2skåp en bänkskiva & en diskho...4 timmar!! Inte bara det när vi sen skulle plocka ihop det tog vi en paus & åkte till Kungsmässan för att köpa oss något fint vilket resulterade i shopping-mania och på vägen hem glömde vi hämta köket...så idag åkte jag & Marcus för att äntligen hämta köket..

Min väninna Emelie som jobbar på ikea har senaste dagarna hjälpt till att göra färdigt ordern ( jag är sååååå tacksam) så idag var det bara att plocka ihop allt, Jag var arbetsledaren och han var allt annat, när vi sen packade bilen full så fanns det inte så mycket plats kvar för mig och jag hamnade under bänkskivan som Ni ser här..ser Ni min gand?! 

Jag satt ihopklämd en stund & vi kom in till Göteborg där vi träffade Christin Santana över en soyalatte 

Sen var det dags att ta sig hem så här bekvämt satt jag..

Men jag hade roligt på min sida av bänkskivan & facetime-a med mina vänner som bröt ihop av skratt...

Jag erbjöd Marcus att köra eftersom jag ändå var arbetsledare & är av högre rang än honom i den situationen vi var i men han menade att han är mycket längre än mig och fick inte plats så jag skulle sitta så där ihopsjunken för jag är kort..& så här glad var jag när vi väl kom hem.

Som svar på Marcus kommentar att jag var kortare än honom så är det ju faktiskt så att man växer tills man blir perfekt & vissa blir perfekta snabbare än andra :-) just saying! :-) 

Som arbetsledare gick jag till stan för att måla om mina naglar hos Dao på Beautiful Nails medans Marcus fick lasta ur bilen själv & montera ihop allt. Jag råkade dessutom hitta några vänner ute & åt en god Ceasar Sallad på Viskan & kom hem först vid 21 & då var allt nästan klart! 

Vilken fantastisk arbetsledare jag är..ha ha ha

Helt slut av att peka och med en träningsvärk i ben sedan passet igår så tar jag mig strax ett bad i jacuzzin med min nattshake och sen blir det natten för mig..

På Söndag kommer ett WLC special blogginlägg om veckans båda finaler så missa inte alla före & efter bilder som kommer då, anledningen varför jag inte har lagt ut dem än är att jag väntar på utvalda deltagare godkännande att få publicera dem...Ni kommer tappa hakan av resultaten! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln