Bener24fit

Mina onsdagar..

Onsdagar är alltid fullbokade, dagen börjar med Barnvagnsrace(mer om det kan Ni läsa HÄR) sedan har jag en lucka på några timar och då brukar jag boka in massor med feedback möten, vilket är beskrivningen på möten jag har med mina kunder som använder Herbalifes produkter & vi går igenom hur deras förbränning ser ut, vi sätter ramar för kommande vecka eller veckor ( jag träffar mina kunder en gång per vecka eller varannan vecka, längre tid får inte gå..samt att vi har daglig kontakt via sms..Ni förstår att vi bygger starka relationer mellan mig som coach och mina kunder..Älskar dom! Oftast sitter jag i träningskläder men igår hann jag göra iordning mig lite så såg min outfit ut..

Det är inte så att jag står så på gymmet på City Wellness har vi ett litet hemma gym som vi visar våra kunder vilka övningar dom kan köra på sina gym. 
Jag kan intge säga annat att jag älskar mitt jobb , jag har möten med goa roliga POSITIVA människor att göra heeela dagen! 

På kvällen var det dags för City Wellness 24FITCAMP & mer om det hittar Ni HÄR & jag och några till hade ansvaret för City Wellness WILD KIDZ och naturligtvis skulle min dotter också vara med..det är många barn ca 15st men jag kommer inte lägga ut bilder på barnen i bloggen..

Samtidigt pågick vuxenträning med över 150 glada & pigga Boråsare..

I Borås regnar det jämt men så fort 24fitcamp ska börja blir det uppehåll & sol!! I love it!! 

Jag vill tacka ALLA mina medarbetare från City Wellness TEAM som gör ett fantastiskt jobb för Ni skulle bara veta vad mycket jobb det ligger bakom varje pass!!  

Kramar från mig 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln