Bener24fit

Pengaregn över kunder..

Igår var det avslutningsdags för tisdagarnas WLC och vi hade en pott på 8400kr som skulle delas ut till dom som har förändrat sin fettprocent mest procentuellt! 

Här är 1, 2, 3an..

Vinnaren är Annelie Karlsson!

Hon gick ner totalt 7,5kg varav 6kg var fett, hennes resultat har förbättrats med 25,23% och samtidigt minskat hela 59cm runtom kroppen - hennes coach är Marcus Benér.

PÅ andra plats kom Gunilla Johansson.

Hon gick ner totalt 14,10 kg varav 12kg var fett, hennes resultat har förbättrats med 23,17% och minus 40,5 cm i omfång!! Hennes coach är Pernilla Simring! 

PÅ tredje plats kom Lise-Lott Larsson.

​Hon gick ner totalt 6kg varav 4,85kg var fett, hennes resultat har förbättrats med 21,36% och minus 40,5 cm i omfång!! Hennes coach är Frida Schritter

Vi bjöd på godsaker gjorda på våra Herbalifeprodukter, recept hittar ni HÄR

Vill du anmäla dig till nästa WLC som startar tisdagen 12e Augusti & Torsdagen den 28 Augusti gör ni det HÄR
 

Kom igen se det som en möjlighet att bränna fett & tjäna pengar samtidigt! 

Här är sååå många boråsare som har varit med och fått fantastiska resultat, kom till City Wellness så får du se & läsa mer om alla resultat..

Sen vill jag passa på att gratulera veckans City Wellness Coacher som växer i marknadsplanen.. tack vare deras fantastiska produktresultat & coachning av egna kunder som får galna resultat!! Dom här tre tjejerna kommer Ni se massor av!! 

Jag behöver få upp nivån av killar i mitt team så jag söker motiverade killar som vill bli hälsocoacher att ta kontakt med mig för mer info om hur DU kan bli en City Wellness coach! Maila mig här 

Ikväll är det träning kl 18.30 på kransmossen & City Wellness WILD KIDZ ses där kl 18.30..mer info HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln