Bener24fit

Spa, utbildning & en ursäkt!

Idag har det varit en av dom lugnaste dagarna men avslutades i vrede! I maj hade vi en liten utmaning på City Wellness & det gällde utveckling i Marknadsplanen, vi var 5 stycken som kvalificerade oss till City Wellness Team Retreat på Falkenbergs strandhotell. 

Det var jag, Marcus, Yas, Cajsa & Christin som kvalificerade oss för VIP utbildningen med material från en kollega till mig i USA för ledarskap.

Jag älskade detaljerna på allt på det spa´t titta vilka fina badrockar vi fick..

Och Ali Baba tofflorna var så fina :-) 

Vi gjorde olika sparitualer med fotbad , olika bastun, peeling, hamam ahh you name it, vi var super möra & rena & gosiga när vi kom till avslappningsrummet som kalals för eldrummet, vi fick varsin säng att slappna av i till ört te, nötter & frukt men till fotot samlades vi alla i min & marcus säng :-) 

Det var helt underbart och vi alla fem har sååå roligt ihop men jag önskade fler att av våra kollegor är med nästa år! 

Efteråt var det utbildning med djupdykning i utveckling av teamets mål. Detta är ledarna för min organisation och vi har STORA planer för City Wellness kollegorna.

Det blev en god lunch men desserten blev bars & örtte..

sen var det dags för första passet på CITY WELLNESS 24FITCAMP & samtidigt körde vi City Wellness WILD KIDZ som är barngympa för barnen vars föräldrar tränar på CITY WELLNESS 24FITCAMP, varför jag skriver TYDLIGT att det är CITY WELLNESS 24FITCAMP är att det finns  några andra som kör likande koncept och vi vill inte att deras kunder går fel och kommer till oss. 

Jag vill passa på att be om URSÄKT för en äldre mans beteende som motade alla som ville hämta vatten i klubbstugan, han var OTROLIGT OTREVLIG och lät INGEN hämta vatten eller gå på toa men jag vill göra klart att han INTE TILLHÖR vårt team dvs han är INTE en del av City Wellness...

Vill därmed upplysa alla att ta med sig vatten i vattenflaskan till passen och tacka alla 150+ som var med på passet idag & speciellt alla WILD KIDZ som var med på mitt, Yas, Juliana & Lenas barnpass! 

Vill Ni vara med på våra pass anmäl er HÄR 

Kramar
Tania 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln