Bener24fit

Min favoritprodukt

I fredags hörde min kollega av sig om jag kunde hjälpa henne med en kund som är nyfiken på min favorit produkt Herbalife24 rebuild strenght eller som jag kallar den "efter tränings-shaken" enkelt..och man ska aldrig underskatta kraften i enkelheten för det är efter Formula1 & 3 en av mina bäst säljande produkter! 

Kanske var det dom här resultaten som har gjort det då jag i svarta sportbh bara hade ätit Herbalife till frukost och sen när jag lade till Herbalife24 produkterna fick jag fantastiska träningsresultat! Läs mer i blogginlägget från APril 2013 HÄR

Vi på City Wellness kan hjälpa dig med ett personligt kostschema för att du ska få dom resultaten du vill för tro mig äter man dom här produkterna fel så kan man till o med gå upp i vikt så hos oss har alla våra kunder förmånen till gratis coachning genom hela din viktresa..
Skicka ett mail hit så tar vi kontakt med dig..skriv gärna via vem du har hittat oss så blir det lättare för oss att ge dig rätt coach.

Min dotter som är hos sin pappa överraskade mig med ett besök vilket slutade med en heldag på Liseberg bara jag & hon! :-) 
 

Hon ville åka Helix och fick mig att stå i den kön bara för att hon inte trodde på mig när jag sa att hon var för kort..så kan man också slösa på 45 min av sin tid :-) men det blev istället spring mellan alla andra barnattraktioner i kaninlandet. 

Det var molningt men perfekt Lisebergsväder, vid 17 tiden hämtade Marcus oss och på vägen ut säger Ella, "Mamma visst var det bra att JAG tog med DIG hit, vi har haft sååå roligt" 

Gullunge!!! Älskar henne så mycket min lilla solstråle! 

Idag väntar en heldag på spa med mina kollegor Cajsa, Christin & Yas för en intern utbildning för att det är dom 3 som just nu är uppe på en mer seriöst nivå i marknadsplanen. Så det blir Falkenbergs strandbad och mer om det blir det ikväll efter 24fitcamp kl 18.30 på kransmossen! Glöm inte att vi kör barngympa parallet så vi passar era barn när Ni tränar! 

Vill du också vara med på 24FITCAMP redan nu eller i augusti anmäl dig HÄR

Välkomna!! 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln