Bener24fit

Bilder från semestern..

Igår fick jag ett mail från Marcus mamma med bilder som Herbalife har släppt som dom tog på Herbalife semestern..
Den här nedan passar ju otroligt bra med själva loggan :-) så jag förstår att dom valde det & den togs på Champange mottagningen för Tab team semestern dvs GET-team, Millionary team & President team medlemmar som semestrar ihop . 
 

Under varje semester filmar ju Herbalife en liten filmsnutt som dom sätter ihop och visas sista dagen när alla har en stor galafest ihop. 
Nu skulle vi spela in filmen Greece och vi var statister men eftersom mina barn var så små fick dom sitta på mina & Marcus axlar så dom syns väldigt tydligt..

Längtar redan till nästa Herbalife Vaccation som då kommer vara en kryssning på adriatiska havet..

Den hör gången vet jag att minst 4 av mina City Wellness kollegor också ska med! :-) Det kommer vara den bästa semestern någonsin! 

Men först så ska vi alla träningsglada Boråsare som vill träna gratis med sveriges roligaste team..City Wellness anmäla sig inför infomötet ikväll kl 19 på Mariedalsklubbhus vid Kransmossen. Vi kommer även köra träning för barn i Vår City Wellness Wild Kidz parallelt med vuxenträningen så kom hela familjen på träningarna menn info mötet är bara för vuxna mer om det ikväll! 
Klicka på lä'nken för attanmäla dig till ikväll eller nästa omgång som startar 18e augusti..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln