Bener24fit

Midsommar & bröllopsdatum

Just hemkommen från Varberg och en heldag med familjen Karlsson på Getterön, jag menar var annars jag är GET och det är GETterön so its the place to be! 

Så fort vi kom fram försvann barnen till lekplatsen och lekte med nyfunna vänner, barnen gör det så enkelt för sig men Adelle kommer fortfarande inte så långt utan vår hjälp så vi njuter av lugnet före stormen som allt krypande innebär..

Vi tog en promenad runt för att njuta av allt det vackra som en svensk sommar tar fram...

Blå himmel, blått hav och klippor...I love Sweden! 

Man får ju sååå mycket härlig energi från havsvindar & sol..

Det blev sill & potatis och allt det traditionella plus tabuleh, den libanesiska nationalrätten som jag kallar den. Alla har en rätt & libanon har en sallad :-)  

Marcus tyckte det var sååå kul att skrämma mig med det här lilla äckel ormen...

Jag vill tacka underbara Cajsa med familj för en helt underbar midsommar och naturligtvis hann vi med en selfie att Instagramma med :-) alltså jag älskar den här kvinnan från djupet av mitt hjärta med henne ler jag från hej till hejdå :-)

Eftersom jag imorgon börjar mina nya 90 dagar och denna gången lägger jag några extra kol på förbränningen så blev det ingen alkohol för mig så vi körde hem, i bilen säger Marcus den 5e Juli 2015 blir det bröllop, jag blir glad då jag tror att han äntligen har tagit sig tid att ge vårt bröllop en tanke :-) men I wish!! Nä det var ännu bättre nyheter att det är min syster Michelle & hennes fästman Tomas ska gifta sig då!! LYCKA!!! Där har vi en kärlekssaga & hiur ödet förde dom samman! <3 

Det ska bli helt underbart att se min syster som brud och gifta sig med sin drömman, jag bara älskar Tomas! Och jag älskar hans mamma Ann-Marie sååååå mycket & nu blir vi släkt så jag bubblar av lycka! 

Grattis mina älsklingar & jag behöver väl inte säga att jag skapar Michelles drömklänning till bröllopet :-) 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln