Bener24fit

En onsdag Taniastyle

Varje Onsdag kör jag mitt Barnvagnsrace med start utanför City Wellness kl 10 vi kör i ca 45min och igår var vi ett glatt gäng..

Vi kör pw med vagnarna och gärna i uppförsbackar men även övningar & igår tränade vi hela kroppen..

Igår var inte vilken dag som helst utan det var min syster Michelles födelsedag så det firade vi med att samlas på Café Viskan, Borås bästa cafe & bistro & äta varsin City Wellness tallrik som vi har komponerat ihop med Café Viskan, en proteinrik och hälsosam sallad med lax eller kyckling. 

Visst är min syster såååå fin :) det är bara 2 år mellan oss och vi är mycket tajta med vår yngsta syster och vi pratar varje dag med varandra.
Sen följde Marcus & Adelle med för att möta upp våra kollegor på stan igår ..

Missa inte chansen att träna gratis med oss i sommar anmäl dig genom att trycka på knappen..

Vi är redan över 100 anmälda och vi kommer slå Sverige rekord så kom och hjälpa oss bli Sveriges hälsosammaste stad..

Jag hade en liten lucka så jag sprang in till Dao på Beautiful Nails i Borås och målade naglarna i lite fräch ombre

Boka tid hos dao på 0706112255

På eftermiddagen var Therese, Lena Marcus & Malin på stan & promotade träningen lite mer..

Jag kör ju 4 st 90 dagars utmaningar där jag har som mål innan årets slut komma så nära min drömkropp och igår avslutade jag första 90 dagars perioden och min fettprocent hade gått ner från 36% till 25% så det firade vi med bubbel & god mat på restaurang Oliven.

Mer om dom resultaten & före & efter bilder kommer imorgon i bloggen... 

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln