Bener24fit

Dream Team..

Dream team är nog inte nog att näma City Wellness team vi är tillomed "above that" som man säger..alltså jag måste ibland nypa mig i armen för att fatta att detta är MIN verklighet..jag jobbar med sveriges härligaste människor. 

Hela den här veckan ska vi promora vår 24FITCAMP som startar den 23 juni..ingen annan, betonar det igen vår FITCAMP startar 23 juni & infomötet är i Mariedalsklubbhus måndagen den 23 juni kl 19 vid kransmossen. Kapish!?

Anmäl dig genom att klicka  på knappen nedan...

Ni ser jag gör det enkelt för er & det är enkelt, man ska aldrig underskatta kraften i enkelheten har jag lärt mig :-) 

Så här kul hade vi det på olika håll alla teammedlemmar igår..

Tanken var att vi skulle stå still med våra roll ups men det var roligare att gå runt med dom :-) 

Det roliga var att folk kom till oss och sa att vi verkade ha roligt & då passade vi på att berätta vad vi gjorde & fick många anmälningar på plats! 

Jag skriver värre än en läkare så jag fick ibland stå och försöka lista ut vad jag har skrivit för namn.. så Ni som känner igen oss, och inte har anmält er via vår fina sida så gör det för säkerhetsskull..annars skicka mig en kommentar här nedan så hjälper vi er att göra det.

Vi ses den 23e juni kl 19 på infomötet! 


Kramar 

Tania & City Wellness Team! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln