Bener24fit

Fokus på Extravaganzan

Jag får ibland frågor hur man lyckas och hur man kan bevara "fokus" på sitt mål och ja allt hänger på planeringen av din tid. Många kan planera in en konsert ett år i förskott, dom ordnar att dom är lediga den dagen, att dom har barnvakt, dom har sparat pengar så de kan ta sig till en annan stad de har ordnat övernattning och allt så dom kan vara med på konserten... men om det gäller en utbildning som gör att dom UTVECKLAS och kan bli FRAMGÅNGSRIKA då skjuter dom minsann fram tanken till helgen innan och ska då komma på "Oj jag jobbar den helgen" eller "Åh min mamma kan inte passa mina barn" eller "jag har inte råd" tro mig vilken utbilning det än gäller i den verksamhet du jobbar i eller vill bli bättre i eller vill tjäna mer pengar på så har du inte råd att missa en utbildning! 

Jag har 6st utbildningar inbokade varje år och INGET, INGEN eller NÅGOT får mig att hoppa över dessa. 9 dagar efter att Adelle föddes var vi på en av Sveriges största utbildningar i år, inga ursäkter!

Det är därför jag är bland dom bästa i det jag gör för jag lär mig alltid något nytt och att KUNSKAP ÄR MAKT det är ingen myt - det är fakta. 

Många planerar sin semester bättre än vad dom planerar sitt liv. Dom vet exakt när dom ska åka, vilket datum, vart dom ska bo, vad dom ska göra varenda dag av semestern och vissa vet exakt vad dom ska ha på sig och planerar outfiten minutiöst. 

Men om man frågar dom vad vill du med ditt liv? Så kommer svaret efter mycket eftertanke... hmmm jag vet inte! 

Har Ni försökt kasta pil medans du blundar? Om du har gjort det (och det är inget jag rekomenderar) så träffar du inte ens tavlan utan pilen hamnar långt därifrån. Därför är det viktigt att vara fokuserad på dina mål, vart vill du hamna i livet? 

Livet går inte ut på att börja "leva" det när du är pensionär, det är inte destinationen som räknas utan resan dit..

Jag har enligt mig världens mest givande jobb, allt är roligt fast det kräver hårt arbete & jag jobbar med kollegor med samma tankesätt. Herbalife erbjuder oss många nationella utbildningar per år men det finns en STOR utbildning som kalllas för Herbalife Extravaganza där man får höra allt nytt direkt från vår VD Michael O. Johnson, Herbalifes läkarteam brukar vara där och man lär sig sååå mycket! I år blir det min tredje Extravaganza..

Min första Extravaganza var 2012 i Barcelona, jag var då Supervisor
Min andra Extravaganza var 2013 i Köln, jag var då Active World Team
Min tredje Extravaganza är i år i Prag och jag är GET... nästa steg för mig är Millionaire Team tror Ni jag fixar det till 2015?! Mitt mål är 2016 men då är ALLA utbildningar som finns inräknade och tro mig Extravaganzan är en upplevelse för all sinnen! 

Se hur kul vi har..

Tänk dig en arena med 15000 personer som är som mig? EN perfekt värld! ha ha ha skämt o sido, men man ska uppleva energin! Från City Wellness är vi ca 30 personer som ska med och den här gången är kravet att man är Supervisor innan Extravaganzan så vi jobbar inte bara heltid utan ALLTID kommande månaderna för att ALLA i teamet ska få möjligheten att åka med. Vi har hitills bokat över 13 rum på hotellet vi ska bo på..
Men först ska vi på utbildning i Stenungsbaden 26-27 Juli och träffa den här killen Michael Burton, jag har hört honom tidigare men ska dit igen jag lär mig säkerligen något nytt :-) 

Jag & Marcus har stora visioner för vårt team och framtiden är såååå ljus! 

Kram 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln