Bener24fit

Rio 

Igår började VM så på eftermiddagen tog jag på mig mitt fina RIO linne som jag köpte i grekland..

Jag levererade lite produkter till mina vänner som jobbar i butikerna i Borås centrum, till hösten kommer jag köra city kampen där personalen i olika butiker tävlar mot varandra i viktnedgång eller träningsresultat.. mer kommer längre fram! 

Det roliga med VM är att det blir en folkfest, jag träffade en tjej på stan som jag inte känner och när hon såg att jag bar Brasiliens flagga kom hon fram och kramade mig och var glad att jag hejjade på hennes land, Marcus fick en bild på oss.

Tänk hade det inte varit VM och hade jag inte haft på mig det linnet hade vi gått förbi varandra som två okända människor men detta förde oss samman, vi pratade lite och skrattade mycket! Wow!!

Efter WLC'n så var jag på lite "fnissigt" humör så vi spelade in den här videon nedan...

Jag vet att jag är lite "störd" :-) men jag älskar att skratta och bjuda på skratt så det var mitt bidrag till lite glatt humör igår. Imorse var det upp som vanligt för att ta en powerwalk och innan det så tar jag min förbränande örtdryck från Herbalife så jag boostar förbränningen.

Idag powerwalk'a jag ensam men då passar jag på att lyssna på en podcast och en av mina favoriter är denna..

Idag handlade det om "Why America Doesn't Love Soccer" det är intressant att lyssna på det och jag brukar oftast lyssna på amerikansk podcast för dom är faktiskt liiiiite före oss i allt :-) och jag gillar att ligga före min tid. Kunskap är MAKT! Väl hemma väntade frukost med familjen och detta äter HELA min familj..

Gröt , shake , Aloe & örtte (Barnen dricker inte örttet då det innehåller koffein) sen var det dags för dom att gå till dagis, jag är nog enda mamman som "slipper" märka mina barns kläder på dagis för alla ser vems kläderna tillhör :-)

För er som undrar hur min livsstil & kost påverkar mina barn så kan jag enkelt säga, slår ni min livstil som jag inspirerar mina barn med hälsosam & aktiv livstil med mycket skratt & positivitet så höjer jag hatten och bugar djupt för er. Och jag brukar inte böja mig mer än om jag ska knyta mina barns skor :-) 


Puss på Er! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln