Bener24fit

Fettförbräning med Power walk

Många säger att tiden inte räcker till för att träna på dagarna men ska jag berätta en sak..ALLA har tid. Det här är ett exempel jag brukar köra..

"Ta dagens 24timmar, låt säga att du sover HELA 8 timmar, du jobbar 8 timmar, du tr dig till jobbet & tillbaka och handlar etc 2timmar, du lagar mat etc, 2 timmar det är 20 timmar av 24 vad gör du resterande 4? "

Så nu ska vi förändra det lite med att börja Powerwalk'a tillsammans på morgonen, jag & min väninna Michela har gjort det tillsammans senaste 2 dagarna och det är alltid roligt att prata och du ska gå i den takten så du kan ha en normal konversation, inte spring- inte flåsa utan gå i rask takt..Så det tar på FÖRBRÄNNING av fett & inte muskler, ok? 

Detta ska köras innan frukost, många tar kaffe innan jag tar mitt kära förbrännande te från Herbalife som boktasvligt BOOOOOOOSTAR din förbräning.
(För mer info/smakprover kontakta din City Wellness Coach, har du ingen så skriv det i komentaren nedan så kontaktar en dig) 
 

Sen powerwalk'ar vi en stund tills vi blev riktigt varma och stannade upp och gjorde några övningar och jag valde dom tre översta på det här träningsschemat..

Först börjar jag med 60 sekunder höga knän..

Klarar man inte av att skutta & hoppa, kan man bara höjja knän så som på bilden..

Sen kör man direkt på med armhävningar, jag körde dom mot en bänk.

Efter detdirekt & utan vila kör man utfall gör så många du orkar åt gången och gör allt minst 3 "varv" i vårt schema längst ner så finns det olika svårighetsgrader..
 

Michela har en instagram hashtag #michaelacastellaripw45 och jag kan ju inte vara sämtre så nu har jag skapat ett #taniaspw så hashtagga det så gör vi det alla ihop. Jag kommer tipsa om träningsövningar till din Powerwalk & kosttips! Ni vet väl att jag cochar online? Skicka mig ett mail för mer info..HÄR

Väl hemma tog jag min frukostshake plus lite gröt till för snart kör jag nästa pass med Barnvagnsrace med samma upplägg med övningar så den här dagen kommer bli helt underbar..
 

Ni har väl inte missat mina två sidor på facebook...gå in & gilla för mer info.

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln