Bener24fit

Aloe + Örter = Magiskt! 

När vi var i grekland på Herbalifesemestern hittade jag en ny kombination av två fantastiska produkter i vårt sortiment..som funkar varmt som kallt. 
Är det kallt ute så värmer det & är det varmt ute så kyler det ner, hemligheten är dessa två produkter..
Herbalife Aloe Mango + Valfri smak på Herbalifes Thermogetiska Örtdryck.
Aloen är som bomull för din mage & tarmar & ger huden en fantastisk lyster & Örtdrycken ökar din förbränning! 

Jag har det i vattenflaskan genom hela dagen..jag dricker det till maten & gör den godaste Iste't Ni kan tänka er som smakar underbart! 
Jag älskar den kombinationen varm också..
 

Jag blandar en msk Aloe och en halv tsk örtdryck ibland 1 tsk men på förmiddagen för den piggar upp ordentligt! 
 

Imorse hade jag med det till gymmet men det blev först ett litet stop på café Viskan där jag träffade några väninnor som bjöd på många skratt :-) mer om det i Michela Castellari's blogg HÄR hon är en av mina få kunder som inte lyssnar på hur mycket hon ska äta av mina produkter som tex Mellanmålsbarsen ett paket innehåller 14st, en gång åt hon upp alla under en eftermiddag/kväll!! 
-Men dom är ju nyttiga sa hon till sitt försvar! 
Ja som ett mellanmål på 10g protein och ca 130kcal men inte alla på en gång! :-) 
Nu får jag se till att hon bara får 2-4st åt gången av mig..:-) för hon är en Herbalife-bars-missbrukare! 

Kan inte klandra henne dom är såååååååå goda! 
Vill du veta mer om dessa produkter, Aloe, Örtdryck & mellanmålsbars kontakta din City Wellness coach & har du ingen skicka ett mail till mig så kontaktar vi dig med mer info & smakprover...info@citywellness.se

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln