Bener24fit

Tjejmarathon i Borås

Idag var en helt underbar sommardag, äntligen sommar! Jag hade hört i fredags att fina Margaretha Kingham från Årstiderna var i Borås för att köra ett Triathlon med Jonas Colting igår och sen köra tjejmarathon idag. Jag & Margareta har bara pratat via facebook då vi började ett samarbete med Årstiderna i våras & jag är så inspirerad av hennes energi & "GO" när hon springer Marathon efter Marathon..

Vi planerade att vi skulle ses en liten snabbis efter att hon sprungit i mål på eftermiddagen. 

Vid 15 tiden gick jag till Målområdet som var vid scandic Plaza i Borås på Allégatan.. det var ett lopp för välgörenhet i Kongo läs mer HÄR

Vi var några som stog och väntade på vänner, nära & kära som sprang när jag ser ett bord vid mållinjen med bullar & chips!! Jag går fram och undrar om det är ett barnkalas på Scandic då en av funktionärerna frågar varför jag frågar & jag pekar på bordet...hon svarar att det är för återhämtningen efter loppet!!!! 

Chips- för att få i sig salt & fett efter loppet.
Bananer - för att få i sig protein 
Kanelbullar- bara för att det är gott!!!!!!!!!!!

Jag trodde hon skojjade med mig när jag sa ..."eller hur!? Kom igen berätta nu vad dom återhämtar sig med !" Då blev dom sura på mig..

Kan ni fatta! Dom bryter ner kroppen på 52km och DETTA är vad dom ska återhämta sig med!! 

Jag tog fram min shake och frågade om dom visste vad Herbalife24 var? Ingen av dom visste.. jag var i himmelriket! Som tur är var Margareta lite "sen" då loppet bestod av mycket terräng och till min fördel för jag körde lite snabbinfo om produkterna..

Jag berättade om stjärnorna som äter produkterna i triathlon & Marathonvärlden som tex..Tove Wiklund läs mer HÄR eller världsettan i Ironman Heather Jackson HÄR

Jag väntade i 2 timmar och jag fick höra en hel del! Vet Ni att under tre stationer får dom bla chips & köttbullar att "tanka" med?

Mina kunder som springer långlopp tankar med Herbalife24 PROLONG,,

Till återhämtningen använder dom Herbalife24 Rebuild Endurance..

..som innehåller ALLT en kropp behöver efter att den brutits ner under 50km.. ALLT! 

Inte mättat fett & kemikalier som godiset som dukades upp för deltagarna vid mållinjen - HELT sjukt!

Jag väntade & väntade på Margareta med lilla Adelle, tur att det var skugga där vi stog..

Alla deltagare var försenade för det var kraftig terräng & väldigt varmt väder men efter 2,5 kom Margareta och jag fotade massor..så så snygg hon är!! 

Det första jag sa till Margareta var -DU ÄTER INTE GODIS & CHIPS!! Vilket hon naturligtvis inte gjorde, hon vet ju precis som jag att man inte bör äta skräp och att det inte ger optimal återhämtning. Margaretha är en av ägarna av Årstiderna "ekologisk frukt hem till din dörr" (by the way mitt blogg erbjudande gäller fortfarande Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande
 

Adelle började skrika pga att maten tog slut & jag fick bara några minuter med stjärnan innan jag var tvungen att rusa och hon hade 5h bilkörning hem till stockholm men en sak är säker den här kvinnan ska lära mig springa! 

Jag ÄLSKAR att träffa personer som är fulla av positiv energi & tack fina Margareta för att du inspirrerar! Nu ska jag börja löpträna..snart! 

Jag & Adelle har varit ensamma hela helgen då Marcus har varit på 24FITCamp utbildning och vi har verkligen längtat massor & nu är han hemma så jag bloggar lite snabbt mer om 24FITCAMP i dagarna! 

Kramar från oss

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln