Bener24fit

Äntligen tid för Frost

Igår på nationaldagen tog jag det bara lungt och plockade lite hemma då Marcus och Christin åkte upp till stockholm för en helg full av utbildning av conceptet 24 fit camp, mer om det kommer  efter helgen.

Jag & Adelle tog en långpromenad i hopp om att hon skulle somna så jag kunde träna på gymmet men hon var en riktig piggelin men det gick att träna ändå..

När jag kör förbränningspass har jag numera ALLTID i Herbalife Therogetiska örtdryck i vattnet för den höjjer kroppstemeraturen 0,5-1 grad och detsamma med förbränningen så jag kan inte vara utan den i eller utanför gymmet, men ta den inte efter kl 18 för man blir otroligt pigg på den! 

Jag körde några superset för bröst & biceps..omg vad skönt det passet är! Från måndag så skickas den ut till mina online kunder kostnadsfritt att köra i 4veckor! 

Efter passet tar jag alltid en H24 rebuild strenght..DIREKT! 

efter gymmet träffade jag min väninna Sandra på Café Tant Grön och där tog jag en cappuchino gjord på havremjölk, sååååå gott! 

Jag Sandra & mina döttrar Adelle & ella gick sedan hem för att titta på Frost & bara vara..vilken mysig film!! Soundtracket fastnade snabbt och jag älskar meningen med den låten..

Helt rätt inställning som hon sjunger...slå dig loss & slå dig fri :-) 
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln