Bener24fit

Balklänningen som drog mig tillbaka i tiden...

Många vet att jag tidigare jobbade som designer för mina 2 egna varumärken, den senaste av dom var One & Only då jag designade unika klänningar i en kollektion det var Limited Edition & varje klänning gjordes i den storleken den typen av skärning & stil passade i.
Här är lite bilder från den kollektionen jag gjorde precis innan jag kastade in handduken..är du med på någon av mina föreläsningar ngn gång så kommer du få höra varför jag gjorde det. Nästa gång jag är gästtalare på ett STS är i stockholm den 23 Augusti missa inte det! 

Hösten 2012 blev min kollektion One & Only utsedd till en av dom lyxigaste varumärkerna av Amalia Brud & Bröllop

Jag designade masssssssssor...

Så när min min kollega och bästa väninnas dotter , Embla Santana frågade mig innan jul om jag kunde hjälpa henne att skapa hennes balklänning kunde jag inte säga nej, hipps vipps var det 4 dagar kvar till balen i måndags och jag började med klänningen. 

Man ser aldrig när fina Embla är stressad men jag kunde ana att hon var liiite orolig när vi tog mått kl 10 i måndags om den skulle hinna bli klar innan torsdag ( igår) men nga timmar senare runt lunch hade jag hunnit så här långt...

Vid 15 tiden hade jag hunnit så här långt..

och ryggen var hon väldigt nöjd med..

Så igår kväll när jag fick dom här bilderna från en mycket nöjd tjej var jag själv mer än nöjd..

Embla fick sin drömklänning & den var gjord för just henne, ingen massproduktion utan en unik klänning en One & Only bara för henne..

Det var så roligt att skapa den och på något sätt dras tillbaka i tiden till mittgamla yrke då jag designade vackra klänningar men jag älskar mitt nya yrke att designa vackra kroppar istället...

 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln