Bener24fit

Baka baka liten kaka..

Idag har jag haft fullt upp med att baka underbara pajjer till alla hälsotimmar jag har haft under dagen..hela 4 stycken. 
En hälsotimma innebär att man är ett gäng som samlas och villveta mer om hur dom kan förbättra sin kost eller träningsresultat. 

Men först startade vi med Barnvagnsrace´´ts info som var på City Wellness då bjöd jag på rabarber paj & äppelmuffins gjorda på Herbalife F1 ( receptet hittar du HÄR)

Min senaste City Wellness kollega Maria Rodrigues hade med sig lite haklappar som hennes bror säljer och jag & andra mammor frossade i dom..så annorlunda & så billiga, dom har ett erbjudande nu 1 för 35 & 2 för 60kr. 

Dagen flöt på med 3 hälsotimmar till så jag hann med ca 25 kunder idag på ett effektivt sätt och alla fick äta hur mycket nyttig paj & Herbalife örtdryck till så tro mig det gick åt massor!

Idag var Örtdrycken med Hallon smak en av favoriterna..
( vill du ha smakprov på örtdrycken så skicka mig ett mail..) 

I slutet av dagen var det en hälsokväll inbokad för Marias nära & kära..& vilket härligt gäng...jag har ju fastnat för den härliga kombinationen örtdryck + Aloe med mangosmak så jag bokstavligt häller i mig det hela dagarna..

Alltid roligt att få dela med sig av kunskapen av sund livsstil och göra det på ett roligt sätt. Många av mina kunder vill bara bli piggare och det är inte så "bara" bra energi är A & O då det kommer via näring & vår stjärna i Herbalife är Formula 1 som är fullproppad med näring...


​..för om du tycker god hälsa är "dyrt" har du värderat hur dyrt det är att vara sjuk? 

 


Puss..

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln