Bener24fit

Date night

Jag och Marcus jobbar & lever ihop men vi har inte mycket "egentid" 3 barn, ett center med ca 200 kollegor & alla deras kunder, events , hälsokvällar, utbildningar, aktiviteter, wlc , träning med kunder & våra egna träningspass så det blir inte mycket egentid..Men igår hade vi en lucka så min syster Michelle kom på att hon kunde passa Adelle medans vi gick på bio men först hade vi bokat ett bord på Viskan Vinbar 
Vi valde lite olika tapas..

Michelle var med då vi bakade in lite jobb med nöje, hon har fått fantastiska produktresultat som Ni ser här & hon är en underbar hälsocoach, henne når du på via mail här

Adelle var väldigt pratglad med sin far..

Michelle tog med sig Adelle och jag & Marcus gick på bio, fanns inte så mycket att välja mellan & vi valde en komedi "The Other woman"
 

Vi har redan planerat in nästa datenight, kan lättg säga att det rekomenderas!
Imorse var det vardag igen och träning på schemat, vi körde ett ryggpass med 20 min förbränning! Numera har jag alltid Herbalife Therometiska te i vattnet som ökar förbränningen enormt mycket för mig..
 

väl hemma var det lite gos med lilla Adelle innan vår hälso mingel börjar mellan kl14-19..

Missa inte att dela med er av att mitt populära Barnvagnsrace har infoträff imorgon kl 10-11 på City Wellness..

Nu är jag redo för min & Christins mingel eftermiddag på centret..välkomna! 

Hoppas vi ses! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln