Bener24fit

Min dag från scen..

Igår var det då dags för mig att berätta min story & dela med mig av tips & trix på hur jag växte inom Herbalife med expressfart. 
Jag hade konkurrans av Summerburst som många hade planerat att gå på sedan långt tillbaka, men ändå lyckades vi fylla en hel sal! 


Utan att dömma någon så vill jag säga till er som kom! Bra gjort, och en av mina ess i armen harvarit att INTE missa en enda utbildning! Från mitt team var det hela 15 st som närvarade..i vårt team vet vi värdet av utbildningar, jag klarade det på 2 år pga alla utbildningar jag gick på( jag har bara missat EN och den var på gran canaria och samma dag som jag förlösste Adelle) 

När jag skulle berätta kort precis innan pausen om hur jag stog på samma ställe för exakt 2 år sedan och precis hade satt mitt företag i konkurs och var helt panikslagen om framtiden och nu står jag på samma ställe exakt 2 år efter och är hur framgångsrik som helst! Var mina tårar inte långt borta..

Så salen förblev full även efter pausen...:-) vi hade liten kort produktpresentation sen var det min tur så då var det dags att sätta upp håret & kavla upp armarna för att "jobba" ( tack finaste Karin Johansson för att du skickade mig alla bilder du tog så jag hade något att visa på bloggen. ) 

Ett av mina pass heter Attityd & Verktyg och det är MYCKET personlighetsutveckling där..jag tror inte det var någon i saloen som inte fick en Ah-ha upplevelse och kommer bemöta sina kunder på ett mer kärleksfullt sätt, det är viktigt att bygga upp "relationer" i sin business som hälso coach för man hjälper folk att byta livsstil och man måste då vara väldigt hjälpsam. 

En annan del var att hantera andras okunskap om våra produkter och hälsosam livsstil i allmänhet. 

Jag förklarade också hur man "känner" sin bekvämlighets zon även kallad "comfort zone" hur det känns när man korsar den gränsen..jag delade även med mig om hur mycket jag äter, att jag BERIKAR min kost med Herbalife. 
 

Jag hade även en supervisor skola och den var väldigt uppskattad. Det blev mycket fotografering i pauserna :-) 

Karin Johansson med hennes fina downlines! 

Beryl var med på mitt första Success Training Seminar för 2 år sedan & jessica är henes svärdotter som också jobbar deltid som hälso coach.

Sen var det recognition & utmärkelser..
( jag bifogar från qualified producer & bara dom bilder på folk jag fått tillåtelse av att använda) 

Michelle Åbom ( min syster) blev qualified producer..

Yas Gerayeli & Cajsa Karlsson blev World Team members. Cajsa har bara jobbat i 5 månader och är en naturbegåvning! Yas är yngst i Herbalife:-) 

En av mina bästa vänner och min PT Christin Santana blev Sveriges nyaste Active World team! 
Jag var en av få som visste en liten hemlighet att min kollega och bästis i Herbalife Gunilla Olsson hade kvalificerat sig att bli GET och klarade det igår! Så jag fick ge hnne en City Wellness GET pin den syns lite tydligare än dom vanliga små som är som en liten 50öring ( tänk vad dyra rubinerna hade varit i den stora storleken så jag förstår att dom görs pytte pytte små) 

Jag fick själv en fin gåva & lite blommor 

Jag tog en selfie med alla mina Herbalife kollegor och nästan alla eller var det alla kommer att träffas igen på nästa nationella event , summer spectacular 26-27 juli i Stenungsbaden. 
 

Tack än en gång att jag fick äran att berätta min story och dela av min erfarenhet med er alla! Jag öppnade mig helt för er och gav er allt & jag fick såååååå mycket mer tillbaka! 
 

Och än en gång, Grattis bästisen Gunilla Olsson för Sveriges nyaste Global Expansion Team member 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln