Bener24fit

Special Guest

Dom senaste dagarna har gått i ett- uppföljning av kunder, nya kunder, wlc, tvätt och förbereda min presentation som jag ska ha hålla idag.

Varje "ledig" minut har jag suttit med det. 
Jag har inte längre problem med att stå och prata inför folk- det har jag faktiskt lärt mig tack vare Herbalife utbildningarna då man får möjligheten att hålla i något pass under en helg. Men jag gillar att freestyle-a och jag har alltid varot på scen med Marcus. 

Jag har en tendens att glida ifrån ämnet men Marcus brukar "dra" mig tillbaka , han följer listor & punkter & jag följer min känsla. Så därför är vi ett perfekt par att ha på scen tillsammans. 
Men idag ska jag minsann freestyla & gå efter känsla för idag ska jag berätta min STORY, hur jag kom i kontakt med Herbalife, mitt "varför" (vad det betyder kommer jag också berätta) och hur jag verkligen lyckades och har skrattat mig igenom hela resan för det har varit så kul! 
 

Jag har lärt mig mycket senaste 2 åren men framför allt har jag lärt mig att man under en livstid får ca 6 möjligheter att förändra sitt liv. 
Det kommer i olika former , dödsfall , varsel, sorg osv 
När ett sådant möjlighet kommer så ska man ta vara på det..mitt kom när jag var tvungen att sätta företaget jag byggt upp i 15 år i konkurs..det var vändningen mot en helt ny livsstil..

Och när jag tittar på min livsstil idag och detta är en förändring gjord på bara 2 år...så är jag j--------vligt nöjd! 
 

Wish me good luck! 

En uppdatering kommer imorgon!
Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln