Bener24fit

Hem ljuva hem..

Sista kvällen på Costa Navarino & Herbalife semestern var det ju dags för ännu en toga fest, började bli lite tjatigt nu kände jag :-) men vi klädde upp oss igen och mötte upp Karin & Leon på torget.

När man redan har varit med på en toga fest så satt jag bekvämt och tittade på alla andra..och på mina barn som busade..

Vi skulle upp tidigt och åka med alla andra Herbalife'are in till Athens flygplats, att resa med tre barn är inte lätt, för förutom all packning så ska man tänka på mat, U N D E R H Å L L N I N G ( är vi framme snart..) & logistik så man blir liiiite mör.

Men när vi väl var framme i göteborg blev vi överraskade av Michelle & Tomas som hade på sig en Herbalife låda & stog och hoppade så ingen kunde missa honom! 

Väl hemma väntade Cajsa på oss som hade sett till tt vi hade det nödvändigaste hemma..frukt & soya mjölk så vi klarade oss till frukosten..
Och en fin liten blomma väntade också..vilken lycklig lottad människa jag är! Tusen tack alla godingar som hjälpt oss & tack bästa teamet för allt Ni har fått stå i nu när vi var borta...

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln