Bener24fit

Ännu en födelsedag..

Det är så många som fyller år dom här dagarna..jag älskar Maj månad den är så festlig så igår var väl inget undantag. Vi firade Karin, Marcus mamma på golfklubben i Costa Navarino & här snackar vi lyx!! Vi tog en kort promenad dit..

Vi satt och åt gott & njöt av den vackra utsikten..som vanligt skrattade vi mycket tack vare Leon, han är så rolig! 

Leon överraskade Karin med en jätte fin gåva men han hade byggt upp det så fint så inget öga var tort när hon fick en liten lyxig ask med ett vackert halssmycke med mycket tanke bakom..

Alla känner all här så vi blev många vid bordet och min väninna som jag lärde känna på förra semestern kom förbi och vi pratade och hon tyckte det var imponerande att jag sen förra semestern då jag var world team har hunnit bli GET redan..:)
Karin har ju en karriär som förskolelärare bakom sig så hon underhåller barnen på ett magiskt sätt..

Isaac har funnit ett intresse för insekter & Leon är ett proffs i ämnet så dom är oskiljaktiga..

På väg hem valde jag att promenera istället för att få skjuts med golfbilarna som kör runt folk på resorten, och jag råkade se en padda på trotoaren framför mig och tjutet jag utlöster tror jag väckte hela resorten...fy fabian vad det är äckligt med grodor & paddor...

Nu ligger jag i sängen och skriver det sista men strax är det poolhäng som gäller..

Mer kommer i bloggen ikväll innan Toga partyt nr 2! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln