Bener24fit

Helt underbart!! 

Gårdagen kan jag bara beskriva med två ord..HELT UNDERBAR!! Dagarna här bara rinner iväg, det finns så många aktiviteter så förutom två pass på gymmet så blev det pingis med barnen, poolhäng, shakemingel & den skulle avslutas med middag på Morias. 
 

När vi kom till restaurangen som ligger en stenkast från vår svit så ville vi sitta ute, Leon som hade planerat en liten överraskning hade varit där innan och ordnat med eftersom det regnade lite så var överraskningen planerad inomhus. När vi ändrade dom planerna med det bokstavligt talat KAOS bland personalen :) det går inte att återberätta vad som hände men det allt gick fel, efter en kvart fick vi iallafall in rosa bubbel och Leon förklarade hur "överraskningen" var planerad igentligen & jag kunde inte sluta skratta- det kunde ingen vid bordet då Gjorgios vår servitör tabbade sig HELA tiden men på ett sååå gulligt sätt, jag tror det var hans första dag på jobbet! 

I 2 timmar skrattade vi konstant! 

Det är tur man har öron annars hade mitt leende gått runt hela huvudet! Jag älskar att skratta & jag tackade servitören såååå mycket innan vi gick vidare för en underbar kväll! 

Sen tog vi en promenad för att låta maten sjunka ner lite :-) så såg jag att min favoritpool på resorten var så vacker nattetid så jag var bara tvungen att fotas lite :-) till! 

Tack världens finaste fotograf Marcus för att du orkar ta typ 1789st bilder så jag blir fin på en av dom! :-) 

Det blev en sen kväll & barnen somnade i våra knän när vi satt på en taverna och åt lite till ( har jag sagt att Herbalife betalar alla notor! Inkl all dricka!! we like!) en något trött var jag tvungen att ta en sista bild på min klänning från Nelly.se som jag köpte när jag var gravid som en morot att passa i inför den här resan & det gjorde jag.( tur att även denna är liiite stretchig:-) ) 

Ikväll ska vi fira Karins födelsedag så mer om det kommer imorgon...adjö! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln