Bener24fit

Herbamamma 

Igår kväll var vi ute & åt middag med alla dom andra från Sverige som hade kvalificerat sig , det är härligt att bara umgås och man ser en ny sida av alla, mer avslappnad & coola som mina barn hade sagt! :-)

Jag älskar att klä upp mig till middag och det får man göra varje kväll här ..tur jag fick gå loss med Marcus kort innan resan och köpte några outfit's :-) 

Barnen är otroligt pigga här på semestern och eftersom jag inte hann med någon siesta så tog det lite på mina krafter, här är en spegelselfie !

Efter middagen var det samling för alla på resorten på "torget" och eftersom Herbalife har hyrt hela resorten var det naturligtvis bara Herbalife-are och alla hejjade på Christiano Ronaldos lag, Real Madrid..men vi hade hejjat på Liverpool om dom hade spelat, varför vet vi inte men det är ett påbud från min svåger Tomas Segebo <3

Herbalife bjöd alla 700personer på sangria & stämningen var på topp, vi med småbarn var tvugna att gå tidigt..med en sååå vacker himmel fick det bli några bilder till ifrån lobbyn..! 

Medans barnen skulle titta i stjärnkikaren som finns där så somnade jag nästan i soffan..

Idag på morsdag har vi bara tagit det lungt vid poolen men först blev det lite träning & det var benen som fick tränas ordentligt! 

 ..Adelle börjar härmas lite & vi tycker det är så roligt! 

Här har jag & Marcus varit och hämtat shakes  under lunchen, idag var det jordgubbs shake & Annans/ vanilj man kunde välja mellan. Här ser Ni min Instagrambild på leveransen :-) 

PÅ storbildsskärm såg vi våra instagrambilder, glöm inte följa oss där taniamarkarian & marcusbener

Det blev ett snabbt besök på spa't och vi hann även med att vara med på en filminspelning, mer om det kommer i ett annat inlägg..

Från mig till alla mammor som läser min blogg...Kram!!

Nu blir det några timmars vila inför en händelserik afton..

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln