Bener24fit

It's my birthday and I 'll shine if I want to..

Igår vaknade jag tidigare än alla så jag kom undan med att väckas av födelsedags sång, Marcus känner mig väl så jag kollar facebook först och ser detta..( klicka på bilden för en förstoring) 

Jag har alltid drömt att få åka till Florence, botanisera i kultur, historia & butiker. Som Ni ser lovade han mig shooping också..BIG MISSTAKE! :-) 
Jag trodde jag skulle få ångest att fylla 35, men jag har lärt mig att livet har sina olika etapper och man måste njuta av varje år..jag är faktiskt nöjd med den jag är..och det sa minsann min T-shirt igår också! 

Efter frukosten blev det lite bowling med kidsen, jag tror dom behöver renovera vår bana, då lilla Ella trodde det var mer basket än bowling vi körde...

Dom flesta åkte hem igår men vi har ju kvalificerat oss till en semester till! Så vi fick nya presenter på rummet..

Vi fick även en speciell pin med en stjärna som motsvarar en Active World Team member i vår downline, Marcus fick en för att jag är hans Stjärna & Jag fick en för att ha stjärnan Christin Santana i mitt team. Vad jag redan vet är att till nästa resa har jag redan 3st!! :-) 

Jag har ju jobbat med klänningar i hela mitt vuxna liv så jag älskar vackra annorlunda klänningar, ett märke som jag avgudar är Herve Leger, jag hade sett en klänning som jag tillomed satte upp på min målbild(jag har den hemma så jag får visa en annan gång..när jag skulle bli GET så skulle jag köpa den (först då skulle jag ha råd!) Vilket jag gjorde men det var ett jäkla meck att få tag på rätt klänning för den var förra årets vår/sommar kollektion men dom hittade den och jag fick hem den lagom i tid innan vi skulle hit.

Jag har inte vågat prova den för den såg så liten ut men igår chansade jag och fick på mig den!! Den kallas ju för bandage dress så den är så elastisk bandage så det töjjer sig lite, men bow wow vilka former man får i den! 

När vi var på väg ut till mottagningen för dom nya gästerna alla var Global Expansion Team & uppåt, dvs bara massa miljonärer :-P så fick jag många teckningar av barnen och under dom fans en liten ask..Ella skulle hjälpa mig öppna den så därav ingen bild...:-9 men innehållet var köpt för att passa den outfiten jag bar & som en gåva av mina barn. 

När vi kom ner fick alla en ros & en svamp, vad vi skulle ha svampen till, vet jag inte men jag har nu 4 fina dusch svampar att ta hem.. 

Vi kom ner till champangemottagandet & jag njöt av att mingla med mina idoler, Blake Morgan som hälsar till min distributör Yas Gerayeli att hon kommer säkerligen bli President Team utan att ens veta vad hon gör, när jag berättade lite för honom om hur vi byggt vårt City Wellness team med olika personligheter som kompleterar varandra & att just Yas ser upp till honom! 

Här är Alan igen..ja jag valde det fotot jag var bäst på & såg först nu att huvudpersonen han som är en Legend i Herbalife blundar :-P 

Vi blev fotade v många & Isaac tyckte det var jobbigt & sa..Mamma jag tror dom fotar dig för att din klänning ser ut som en clownklänning! :-) ha ha ha 
Vi träffade Marcus föräldrar och det blev ännu mer bubbel! Det var ju min födelsedag så då har jag carte blanche att drick hur mycket bubbel jag vill :-) 

Isaac hittade världens störta annanas! Ha ha ha så roligt barn tänker..

Efter minglet var det middag på ett italiensk ställe! Där dom överaskade mig med att komma med tårtan först före middagen..

Mitt ljus ville inte tändas så dom kom dit med ett värme ljus så jag kunde önska mig något..

Vi åt gott, skrattade gott & bara njöt av vad det här fantastiska företaget skämmer bort oss som jobbar HÅRT, för det är just det jag har gjort..så tro inget annat.

Tack Leon att du för ca 2 år sedan hade en affärspresentation för dina kunder och jag råkade närvara på den när Marcus skulle gästtala & jag såg möjligheten att ge mig själv & barnen en fantastisk livsstil samtidigt som jag hjälper & coachar andra att få en hälsosam livsstil och alla som VILL JOBBA hårt för att nå sina drömmar kan följa med på dessa resor, som sagt nästa år har jag med mig minst 6 personer ! 

Tack Herbalife & tack bästa teamet som hjälper mig uppfylla mina drömmar, som jag har sagt innan, som tack för att Ni hjälpte mig bli Global Exapansion Team så lovar jag högt & heligt att den som vill bli GET ska jag hjälpa att bli det! 

Kan ni fatta att jag har fått den här kroppen efter att ha fött mitt 3e barn för ca 4 månader sedan och vid 35års ålder??!?! 

Well..This is Herbalife!! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln