Bener24fit

This is Sparta(Herbalife)!

Igår kväll var det dags för vår för första Toga fest som igentligen är en farväl galakväll för alla som reser hem idag, men inte vi! :-) Vi får stanna en hel resa till..its good to be me!
 
Med 15 års designerkunskaper bakom mig tog det mig ca 10 min att göra barnens & Marcus Toga. Stackars Marcus fick några nålar stuckna i sig under "The wrap" 

Så här blev slutresultatet, min klänning kommer från Love Forever & jag köpte den för två veckor sedan i Kungsbacka..den passade perfekt till ändamålet & jag fick tilltalsnamnet Athena för kvällen. 

Herbalife är kända för sina fester och STORSLAGNA sådana, dom hade lyckats IGEN! 

Man får möjligheten att mingla med stora legender inom Herbalife, som min idol Alan Lorenz här :-) lite tips från honom & gratulationer till mig för min framgång, så svävar jag likt en fjäder av stolthet.

Det var 4 olika buffér, grekiskt, italienskt, skaldjur & en baklava & Co buffé! Barnen var så hungriga så jag hann ej fota så mycket mat men jag tar igen det till nästa fest.. :-) 

Det blev en hel del dans för Marcus & barnen, jag fick mest stå modell med Adelle & hennes hörselkåpor! :-) 

Lets rock!! 

Är man förberedd så går mammalivet som en dans, det blir vad man gör det till..

Vid midnatt tog vi oss till vår svit, och min födelsedag startade på ett magiskt sätt idag, men mer om det kommer imorgon..

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln