Bener24fit

Mamma heter alla greker Malaka?

Igår var det poolhäng hela dagen, barnen gick med på att vi valde "vuxen poolen" ( eller en av dom många poolområderna). 

Vid poolen fans det en bar med härlig house musik och fullt av min nya favorit ALOE Mango & Örtdryck i iskallt vatten. Godare iste får man leta efter.. jag fick snällt gå och ställa mig i den kön för att leverera iskall dryck till mina familj igår..

På lunchen blev det även tropisk shake & barnens favorit iskall cookies & Cream mixad med is...

Brevid oss låg ett gäng grekiska Herbalife distributörer och ordet "Malaka" kom ofta upp, så Isaac frågade sött..Mamma heter alla greker Malaka? :-) Vilken tur att barnen inte förstår det språket :-) jag hann mysa mycket med Adelle medans Marcus plaskade i sin lilla nyfunna balja..

Jag är ju en badkruka så närmare än så här kommer jag inte vattnet :-) 

Dom få minuter barnen inte är i poolen så njöt dom i hängmattan..

Sen var det dags för en siesta, när vi upptäckte dagens gåva på rummet..en inbjudan till ett Toga party och tyg samt verktyg för att göra 4 st toga's 

Medans dom andra sov en stund så provade jag & Isaac lite olika modeller så den här blev en favorit..

På kvällen gick vi ut för att äta & vi hade bokat på den grekiska Tavernan..

Stackars Marcus får ju aldrig vara med på bild nu när han har tagit på sig ansvaret som förste fotograf. :-) 

Nu när lilla Adelle äntligen var vaken var vi ju tvugna att ta lite bilder,

Ännu en underbar dag i paradiset Costa Navarino, ikväll väntas det ett toga party för alla andra ska åka hem, men jag & Marcus kvalificerade ju oss till 2 resor så vi är dom enda som får stanna en hel resa till & det njuter jag, Marcus & dom här tre underbaringarna av! 

Soliga hälsningar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln