Bener24fit

Marcus röker & vi har mustach!

Om det är en person som får mer uppmärksamhet än Alan Lorenz,legenden och den mest kända distributören i Herbalife ( ja jag är tyvärr inte den mest kända..ännu :-P) så är det lilla Adelle! 

Här är hon känd som The Herbababy, och tro mig det finns många bebisar här! Men jagtror hon sticker ut lite extra pga av hennes branding :-) jag älskar frukost bufférna på Herbalifesemestrar, det finns ALLt och ALLt från Herbalifes sortiment som Aloe, Shakes & örtdryck i obegränsad mängd...för en som älskar produkterna är det himmelriket! Jag tror Aloen är värd mer i sin vikt än guld ..så ni som älskar guld kanske fattar lite! ha ha ha :-) 

Jag kör alltid cardio på morgonen & styrka efter frukosten så samma rutin gäller här..

Sen var det en heldag vid barnpoolen eller barnlandet som är en mer rättvis beskrivning, medans barnen badade med sina nyfunna vän Joel så började jag läsa på min pocketbook av en av mona absoluta favoriter Ellen Degeneres, Seriously..Im kidding!

Jag solar aldrig ansiktet så mig hittar ni under en STOOOOR solhatt under en parasol :-) sen tog vi en paus och gick upp till rummet för en siesta när vi hittade dagens gåvor som var solglasögon..

Väl på rummet märker vi att sovande babyn äter mer än någonsin och att den ersättningen vi tog med inte kommer räcka en hel vecka till så jag vill tacka finaste Violetta Schwarz som hjälpte mig igår med att åka och köpa, packa ner det för att leverera det på fredag när hon kommer hit..Tusen tack!! 
På kvällen är det high life här så vi gjorde iordning oss och gick ut för att äta, notera att Herbalife betalar alla våra restaurang notor! Jag säger ju det, this is paradise! 
 

När jag lade ut den här bilden nedan fick jag ett sms direkt, röker Marcus?
Jag tittar på Marcus och säger- Marcus röker du?
Han svarar vem röker? och jag förtydligar och frågar- Röker DU, det står här att du röker på en bild, smygröker du??! Vi tittar igen på bilden..& Naturligtvis gjorde han inte det men på bilden jag lade upp såg det ut så men det var bara "gluggen" mellan benen och hans hand så såg det ut så ha ha ha..han blev så irresterad och ville att jag skulle ta bortbilden men nej den fick vara kvar..kul att retas med honom ibland :-P 

Vi hade en underbar middag och barnen njöt speciellt min dotter som kallas för Karate Kid här..Ni förstår nog varför..

Jag & hon larvade oss lite eftersom hon hade sett en kock med en rolig mustach i stil med youghurtgubben...och vi kom in på att det är modernt med mustach & skägg och så började vi larva oss( tack o lov var kocken i en annan byggnad så han såg inte oss) 

Isaac och Marcus tyckte vi bara var larviga :-) 

Men vi hade sååå kul! :-) men vi lugnade oss efter en stund och fick lite mat ro men varje gång jag tittar på mina barn så är jag så tacksam för den här fantastiska jobbmöjligheten jag fick med Herbalife och att jag kan leva den här livsstilen, vill du veta mer så skicka bara ett mail till oss på City Wellness, hur du kan utvecklas i vårt team om du bara söker en extrainkomst eller är arbetslös och vill testa något nytt,  är du redan distributör så anmäl dig till nästa seminarium STS i Göteborg där jag ska vara gästtalar och berätta hur jag har lyckats..

Tack Herbalife, för en fantastisk hälsa, livsstil & ekonomi! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln