Bener24fit

Jag älskar the HerbaLIFE

Oh my God! Förra året hade vi en fantastisk resa med Herbalife som jag trodde var svårslagen för den var MAGNIFIK, men om det finns ett företag i världen som kan överraska så är det Herbalife. Jag ska börja om från början så jag får med allt som hänt senaste 2 dygnen..

Resan började med att min syster Michelle & hennes fästman Tomas körde oss till flygplatsen tidigt söndag morgon..

följ oss på instagran taniamarkarian & marcusbener

många på fb frågade om vi lämnade Adelle hemma, men o nej..vå lilla sover när alla är vakna & vaknar när alla sover..

Vi landade i Athen runt lunch och vi åkte till en liten by vid havet för att bo en natt innan vi skulle tillbaka tillflygplatsen dagen efter för att åka med alla andra Herbalife-are till Resorten som ligger 3,5h bort! 
Vi vet inte ens vad byn hette men den var magisk! Så grekisk..vi njöt av äkta grekisk mat i en liten taverna på klipporna vid havet..

Maten var såååå god att vi inte ens hann fota den..det Ni är ovanligt :-) efteråt satt vi med utsikten och alla goa greker och bara njöt och pratade & dom frågade vad skillnaden var på en "vanlig" smester & en Herbalife semester..och att det är väldigt lyxigt och en sådan semester får man för att man har omsatt mycket i sin business..
Hon frågar först hur många guld tior det är & jag berättar, lite visuellt jämfört med pippis kapsäck..jag säger att jag gör allt det för deras skull för att ge dom ett tryggt liv, vara med dom så mycket jag kan & för att jag ska vara med dom så LÄNGE jag kan innan jag dör..då min dotter Micaella säger -Mamma när jag blir stor vill jag bli som dig! Och dom bara attackerar mig med pussar!
Det mina vänner är nog det bästa någon har sagt åt mig! 

Sen frågade hon hur man gjorde då sa jag att kunskap om kroppen & god hälsa och hjälpa folk lära sig hur dom får god hälsa..jag tror jag tappade bort henne redan vid ordet kunskap för hon sa...-Kan jag få en glass nu? :-) 
Sen var det en promenad upp till hotellet med alla vackra dofter som bara ett varmt land kan erbjuda...

Morgonen efter var det att möta upp dom andra och 8 bussar med Herbalif-are tog sig till den lyxiga resorten The Westin i Costa Navarino. 
Jag vet inte om det är för att vi är så himla duktiga eller att jag har en av Herbalife europas mest lästa bloggar men vi fick en hel svit när vi checkade in..vi klagar inte! :-) mer bilder kommer under veckan..

Mina ögonstenar Isaac & Micaella var nöjda , detta är mitt & Marcus rum, ni ska se deras!!! LYX!

Varje dag i 10 dagar kommer vi få presenter & igår var det shorts till Marcus & linne till mig. Limited Edition enbart till alla som är på Herbalife Vacation..utöver det laddas rummet med måltidsbars, mellanmålsbars och allt vi behöver.

Adelle vaknade lite snabbt så vi var tvugna att ta ett kort :-) det roliga här är att alla tycker det är så häftigt att jag är trebarnsmor & den mista är 3 månader och jag ser ut som jag gör..
Hallå Ni när Herbalife-are Ni vet väl att kosten är såååå VIKTIG för resultaten. Ännu ett kvitto på att vi i City Wellness team är snäppet bättre än många andra, just pga alla utbildningar vi åker på..

Vi hann inte byta om inför mottagandet vid poolen med bubbel & snittar, man fick även en ros när man kom dit :-) sött! 

Jag träffade mina härliga kollegor från andra städer och min favorit kvinna i Herbalife Gunilla Olsson!! 

Det var ett härligt mingel med över 500 andra Herbalif-are och jag älskar allas positiva attityd, dom här semestrarna är som ett besök i en perfekt värld! 

Jag kommer blogga varje dag så följ oss här & på Instagram..från oss alla + Adelle ( som somnade igen & sov hela natten) 

Kram

Tania m familj! 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln